Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
со ова удираме печат дека СЕ БОРИМЕ ЗА ЛИГА ЕВРОПА догодина... помирете се, ако ништо друго, ќе заштедите живци..

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.713
Ц ц ц ц.. како можеше бе да го префрли голот од еден метар? КАКО!?!? После ке плаче за прв тим.. нека е срекен што и на клупа седи. Кастелаци извади бод дека кретенот Киву што му е природна позиција како централен се изгуби денес тотално, Измената Снајдер - Пацини , ЊТФ?!!? Башка и Зарате го вади, овој е луд. Очигледно дека со бод беше задоволен од Бергамо , ебате лузерскиот менатлитет.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-M
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Со Катанија му простив али овој пат не му простувам на Раниери,за мене е идиот бидејки го остави Станкович 90 минути а ги вади Снајдер и Зарате кои беа единствените играчи кои можеа да направат нешто повеќе ! Покажа дека не е адекватен да го води овој тим,неможеме да срврзиме акција без Мота и Снајдер а он става чекачи :tapp:,само му ја даваат десно на Маикон и овој нешто ако направи направи ако не ништо,срамота е да го гледам како вакви луѓе го упропастуваат тимот!

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
И на крај испадна ние се задоволивме со нерешено :tapp:
Ах бе Раниери...ебате тие лузерски измени...не знајш кај тераш :mad:
Киву пак...ОМФГ, бот невиден!

Морати, оди на очно...очигледно диоптерот ти е влошен...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Го допревме дното..тоа е јбг..потоа ќе ни попува некој дека и пред 2006 вака било бла бла бла а всушност Интер од 2003 навака секоја година игра во ЛШ а сега нема да бидиме во состојба ни во Лига Европа да се квалификуваме...моментално заслужуваме секаков ремет и не сме во состојба да му речиме ниту збор на фановите на Милан и ја Јувентус за нивните клубови..тоа што се случи во минатото се случи..сегашноста ни е мрачна и тоа многу мрачна...јас не знам што моментално размислуваат Морати и Бранка...не знам.....

• Ми се допаѓа
Reactions: M-M
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Те праша тебе некој..мислиш гаље на некој му е тука што ти не фати на спортска...тебе 8300 мене цел проклет живот ме зафркава вкладилница интер и ако се соберат сите пари што можев да ги земам од победи на Интер тогаш можев една добра кола ауди а4 да си купам на старо!
абе остај тоа, ја се прашувам како може некој да уплати на победа на интер... арно рекол Ајнштајн:
- Две работи се бесконечни. Универзумот и човечката глупавост. Иако, не сум сигурен за универзумот.

btw

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
абе остај тоа, ја се прашувам како може некој да уплати на победа на интер...
И јас тоа се чудам..ајде порано Интер беше постабилна екипа и барем овие селските екипи ги победуваше..сега со нерешено се радуваме а вкалдилница сите со името Интер се лажат мислат така е тоа ќе излезат на теренот и ќе победат!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ја видов на интернет, некој батка ја играл х
со здравје да си ги троши парите :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.505
Да се разбереме, на победа се одеше со Милито, Снајдер и Зарате, на втор гол со Милито и Пацини што многу јасно всушност говори дека Раниери тука уствари на бод одеше, бар тоа е логичен заклучок од измените, а и од стартниот тим, зашто нормален човек на победа на гости не иде со 7 дефанзивци и тројца офанзивни фудбалери, ниту пак брка победа со 8 дефанзивци и 2ца статични напаѓачи.
Не ме ни чуди тоа што на крај Дејо и Кастелаци крадеа време, исто беше и со Катанија, исто е и сега.

Заклучок, Раниери освои бод вечерва, односно, не изгуби 2 ( Аталанта се тие кои загубија ). (n)

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469

Ако ништо друго, се надевам “споменикот“ Милито нема да се буни зошто не играл прв тим. Џизс Крајст можно ли е човекот толку да го има изгубено осетот за фудбал? Ц ц ц... со 10 луѓе играше Интер, со 10. Милито не го бројам. Да не почнешe Милито, ова ќе беше победа, сигурен сум во тоа. Млитава ама ќе беше победа.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Овој Паолило на Скај не збори за слабата игра туку како против нас се судени 5 пенали до сега ;);)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Браво Морати!
Сите анализи се џабе, бродот почна да тоне уште пред да дојде Раниери, кој може нека се спасува, ваљда Снајдер прв ќе се качи на кајчето без платно...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Добро бе, да не имаат некој дел од договорот, определен дел од нашите играчи, кај што стои дека не смее два натпревари по ред да седат на клупа. Огромно фаворизирање има во клубот. И тоа со ништо не може да се оправда. Ни со некакво искуство, ни со некаков квалитет. Играат играчи и тоа веќе редовно, што треба да седат на клупа. Ја разбирам дека немаме баш од што да бираме, ама по тоа што го гледам веќе година дена, изглеа како во соблекувалните да имаат некој систем за тоа кој ќе игра а кој ќе седи на клупа, па тоа си го искористуваат и тренерите за да купат авторитет.

Супер што сакаат да обезбедат договор пред пензионирање во некој клуб од Арабија, ама мене не ми е јасно зашто и луѓето во клубот одат по таа логика. Која ни е целта? Да ги играме додека и физички не бидат во можност да играат, а во меѓувреме да земаме играчи како "замени" за неколку години, кои додека да дојдат на ред да играат ќе им даваме понекоја минута на терен и ќе ги пцуеме кога за 15 минути игра не успеале ништо да напраат. Стварно не гледам логика во политикава

Тука мислам на играчи како Станкович, кој веќе очигледно е за на клупа, на Милито кој исто така е очигледно клупа играч, на Камбијасо кој веќе некое време игра топло ладно... Фала им за игрите порано, ама нивниот циклус помина и како и се во природата и овде нештата мора да се менуваат.

Голем дел од ова ми е насочено и кон менаџментот. Морати да не беше сопственик на клубов, досега два пати ќе леташе од работа ( затоа што нели он ни е и формално CEO) и верувам да беше некој друг место него како претседател на клубов и он самиот ќе беше извонредно бесен за сезонава, мислам кој не би бил. И да не биде дека му се закачив на Морати, што прават скаутите? Што прави Бранка? Толку ли неможат една концизна стратегија да направат за клубов.

Раниери две утакмици потполно усра. Оваа денес и онаа против Катанија. Тие резултати се во голем дел негова вина. Можам да го кривам за тие утакмици и за играта во моментов ама неможам да го кривам за целата моментална состојба на Интер. За тоа има далеку покриви.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Браво Морати!
Сите анализи се џабе, бродот почна да тоне уште пред да дојде Раниери, кој може нека се спасува, ваљда Снајдер прв ќе се качи на кајчето без платно...
Најозбилно се надевам овој човек да се спаси од тој брод , а сите други нека се удават мамицата да им ја ебам, со се капетанот Морати.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Рачунајте Мота сигурно игра во сабота чим го чуваше сега,башка и Снајдер намерно го извади како дуелот со Јуве да му е финале ! Највероватно сака да им врати бидејки го избркаа од таму пред 2-3 години,тоа значи нема да го игра Станкович прва со што би имале реални шанси да тепаме. Успехот во Интер е да се одберат правилни играчи во прва постава,стави ги Камби,Мота,Алварез и пред нив Снајдер да видиш како ке се раздвижи нашата игра,Занети иде на бек и тоа е тоа ! Толку ли нема асален тренер кој размислува како мене или сеедно како некои од тука,а тоа е дека со таква средина Камби,Занети и Станкович никад нема да победиш!

Kajgana Shop

На врв Bottom