Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки прашање шо нема врска со играта туку со ПАТИКИ. Денес шо се не пробав ама најдобро ми лежеа NIKE TIEMPO универзалки, пишуваше за фудбал ама јас заборавив да прашам дали се и за трева (немаат крампонки).

Има некој искуство дали можам со нив на секој терен и на трева и дали се добри?

В

Вори

Гостин
Дечки прашање шо нема врска со играта туку со ПАТИКИ. Денес шо се не пробав ама најдобро ми лежеа NIKE TIEMPO универзалки, пишуваше за фудбал ама јас заборавив да прашам дали се и за трева (немаат крампонки).

Можеш,нема врска.Сеа може ќе се избаци некој со професионално мислење околу тоа,ама сигурно дека можеш.
Јас ти кажав какви да побараш,не знам какви си зел :D

Иначе да не откажа некој од овие несигурниве?

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
2.226
Пет играчи во поле, а три замени, хммммм... Многу се, да ја прескокнам јас утакмицава, и онака имам some financial issues.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37

Јас имам играно со оние универзал што се стандардни за фудбал (такви се гумиран е ѓонот) на Работнички помошниот што е со профи вештачка трева и коска е не се лизга така да нема да имаш гајле

G

_Ghost_

Гостин

Ај бе па ти, јас играм со шангајки од 150 денари, па ништо не ми фали.:D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Пет играчи во поле, а три замени, хммммм... Многу се, да ја прескокнам јас утакмицава, и онака имам some financial issues.
Другар, вие имате предност, дека сте играле претходно. Попрво јас ке откажам ако е проблем гужвата.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
ајде бе ако е за пари ќе се скрпиме не заебавај

В

Вори

Гостин
Сите што сме пријавени,ќе играме.Тоа е тоа.Ако треба и ќе собереме некој денар за некого,ако треба ќе играме и по 9 минути сите.Глас да не чујам,се гледаме утре здравје :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
За пари не е проблем,ќе собреме важно е да играме !! :)
Така да среќно утре!! :pos:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ќе го надокнадиме Џеко во напад само да не ни потфрли одбраната а плавиве нека мислат како ќе го пројдат Кајзер :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ќе го надокнадиме Џеко во напад само да не ни потфрли одбраната а плавиве нека мислат како ќе го пројдат Кајзер :D
И Лези и Левак играат, тогаш во Расадник ги тепавме со 4 разлика :). Утре ќе го чувам Урбан па ќе видиме како ќе ми оди :).

Пред утакмица ќе договориме тактика, места и замени :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom