Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
абе стварно Телма лани не отепаа убедување дека одат само натпревари од врвно значење,борба за горниот дел на табелата !!
изгледа ја менале шемата :eek:

Бранко и се е можно
--- надополнето: Oct 26, 2011 8:38 PM ---
абе стварно Телма лани не отепаа убедување дека одат само натпревари од врвно значење,борба за горниот дел на табелата !!
изгледа ја менале шемата :eek:

Бранко и се е можно

Се враќаме на врвот а ова во сабота некогаш беше дерби.Раниери нити бил нити сега ќе биде тренер !

Некој уште сега почна да се плаши од "дербито" во сабота :D

Пак да ме мислите ненормален.......

Против Јувентус точен резултат всабота 1-3...mark my words!

3 гола разлика губиме од Јувентус... со оваа "игра" ЊОЊО ВУЧИЧИЌ ќе не реши...

To be continued ... :)

Некој уште сега почна да се плаши од "дербито" во сабота :D

To be continued ... :)
Како да не се плашиш , титулата се решава со поените добиени против малите екипи. Едноставно, мооора да почниме да ја тепаме и боранијава

316628_216777558388901_100001699753930_519307_1740521553_n.jpg

ГОРДОСТА СЕ ВРАЌА!!!! :LOL:

Абе реални да бидеме и ние лани бевме флоп па ги тепавме Шинтер .. Да не скокаме ко прле пред магаре .. Први рипни па кажи оп ;)

Абе реални да бидеме и ние лани бевме флоп па ги тепавме Шинтер .. Да не скокаме ко прле пред магаре .. Први рипни па кажи оп ;)
Абе јасно е дека нема да биде лесно него и ние конечно да видиме бел ден доста не реметеа во фан клубов се надевам ќе биде добра сезона за сега се одлични има некоја игра мотивација има надеж за добар пласман

И мене ми дојде на памет тоа ама не верувам дека ке направат такво нешто.Интер кога играше со нас лани не беше во којзане каква форма.И тие имаа проблеми едно време лани па после се вратија.А сега ние си играме супер од старт на сезоната а тие се ептен крш.Разликата лани помеѓу Интер и Јуве, па сега не е иста.Се сменија работите и Интер игра полошо отколку што ние лани игравме пред мечот со нив

Дали фановите на интер конечно сватија дека се вратија во реалноста?

Извинете за Оф Топик!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom