Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Т.Силва е повикан добро е може да игра со Бонера/Мексес а лево конечно Таиво во вистинско светло.
Џими мене од ioffer ми порачаа, можете и од таму да си разгледате ако сакате, има и со долги ракави ако на некој му е таков модел желба. Не заебавајте официјални, царина ќе ви налупаат повеќе од дресот што чини. Башка и никој не познава дека дресот не е од официјалнаЈас чисто да се пофалам.
Денес нарачав дрес од оваа страна:
http://www.9footballshirt.com/products.php?product=-(11%2d12)-New-AC-Milan-HOME--Calcio-football-Shirt-soccer-jerseys-%2b-PATO-No-7
Само што го штиклирав тоа no name и no number затоа што не сакам позади да ми пишува ништо. Исто така одбрав на дресот да има Scudetto Flag затоа што доаѓаше бесплатно во понудата. Другите симболи од ЛШ и слично доаѓаа со некој долар плус па не ги зедов.
Одвај чекам да ми стигне дресот.
човече го жалиме заради проблемот кој го има со окото !не сте ми јасни што повеќето го жалите гатузо, кога и онака можда е најбоље е да се пензионира? нели скоро сите го критикувате... па зошто само да се мачи човекот... или сега е во лоша состојба па легенда е, сите го сакаме.. мора да се врати да игра. абе ајде...
ме потсеќате на песна од еден канадски уметник за мајкл џексон:
2:07-2:30
Очите се заебан проблем гледај од аскпект на личноста зафркни фудбалот!!не сте ми јасни што повеќето го жалите гатузо, кога и онака можда е најбоље е да се пензионира? нели скоро сите го критикувате... па зошто само да се мачи човекот... или сега е во лоша состојба па легенда е, сите го сакаме.. мора да се врати да игра. абе ајде...
ме потсеќате на песна од еден канадски уметник за мајкл џексон:
2:07-2:30
Ќе ти помине ливчето, без нервози. : )Утре со кој состав ќе искача Милан???
Не верувам да се оригинални дресови. Оригинални дресови само преку официјалната страна на Милан или во некоја продавница на адидас, иначе со купување на оригинален дрес процент од парите одат директно во клубот (така финансики го поодржувате клубот па ќе може да прави подобри трансфери ) не сум проверил во ГТЦ во адидас можно е да има донесено дресови, ако нема јас имам интернет катричка и планирам да порачувам од официјалната страна па ако има некој заинтересиран нека ми пиши да порачаме тамам ќе си ја делиме поштарината пошто 34 евра е до Македонија. А во однос на царината секоја стока под 300 евра не се царини, се што е над 300 се царини.преку ова ioffer може да се земе дрес на Милан за 1,111... денари ? знае некој како иде ова и што е финтата... ? пошо малце ефтинко изглеа за оригинален дрес (како што е на сликата) .
Над 45 евра се царини, но дресот нема да ти го царинат...А во однос на царината секоја стока под 300 евра не се царини, се што е над 300 се царини.
Според последниот закон стапен на сила пред година дена стока под 300 евра не се царини, освен ако овие на царина си имаат своја тарифа ...Над 45 евра се царини, но дресот нема да ти го царинат...
Пред неколку месеци така ми одговорија од царина...Според последниот закон стапен на сила пред година дена стока под 300 евра не се царини, освен ако овие на царина си имаат своја тарифа ...