Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кај што има чад има и оган, а и мора да се напише нешто за да ве размрдаме малку. :pos:

2011-10-23-pregame-19a.gif

- Не ја знаеш Ферхунде !?

Вред шефе, да зборував за Манчестер, ај, ама пишував за нашиот најголем конкурент за титулата, и не е прв пат за Барса да се зборува. Али, suit yourself.
Немој после да се налутиш кога ќе ти речат дека си искомплексиран од Барса ;)
И ова последен пат го кажувам: Ако некој има проблем со фактот што јас навивам за повеќе од една екипа, нека си ја бара правдата на друго место. Фала.

Немој после да се налутиш кога ќе ти речат дека си искомплексиран од Барса ;)
И ова последен пат го кажувам: Ако некој има проблем со фактот што јас навивам за повеќе од една екипа, нека си ја бара правдата на друго место. Фала.
Шефе што сакаш да ни паламудиш овде, дај кажи олеснија душата...кој си ти па да кажуваш последен пат.
--- надополнето: Oct 26, 2011 11:17 AM ---
Он: Вечерва 5 гола минимум.:D

Сакаше да прашам дали сс овој Албиол ке биде нов капитен :pos:

Шефе што сакаш да ни паламудиш овде, дај кажи олеснија душата...кој си ти па да кажуваш последен пат.
--- надополнето: Oct 26, 2011 11:17 AM ---
Он: Вечерва 5 гола минимум.:D
А ти си навивач на Реал или на Барса? Декларирај се.

Абе не се нервирај ич да не ти чуе за кого сакаш за тој си навивај. Не им се замарај баце

Јас на пример сум и за Реал и за Барса само сега несакам да кажам, ке се радувам кога ке видам кој ке го добие дербито :)

На Реал и на противниците на Барца, ти можеш слободно да си навиваш за Волвс вечерва, пошто имаш причина после неделата.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom