Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ја пробав играва, на ултра немаше гајле, флуиден гејмплеј од околу 50тина фрејма. Графика е феноменална, но не е мој тип на игра, војна, пушки, маринци, терористи, пропаганда = not my thing.

MW3 според превјуата што ги читав ми се чини подобра кампања ќе има.

Немојте со споредби ве молам, веќе е предочено многу пати да не ја почнуваме бескрајната дебата, и да кога веќе спомна ајде една мала анализа....мора да знаеш дека BF3 сјае од поглед на мулти-плеер додека COD/MW (едно исто) се подобри сингл плеер игри.

WOW какво изненадување....

Играва спроред сите што ја играле изгледа многу подобро од бетата, а бара релативно помалце рисорси од бетата, секоја чест DICE! can't wait 28 :(

И те како е оптимизирана.Crysis 2 5 минути на екстрим тоа најакиот сетинг, 94Ц картицава одма, ова 3 саата со БФ3=89Ц.и само 539 мб користи од графичката.

Мал update - Ги инсталирав 11.10v3 - добив одприлика 2-4 FPS екстра. Околу 5-10% убрзување само со смена на драјвер - не е лошо.

Има ли негде по нет Rip од играва, некако многу ми се 14GB :(

Ок изгледа ќе си седам една недела со успорен нет :pos: (или како што знаат од Т-хоум да дозволуваат над лимит, може и нема да се успори)

Не се новиве драјвери само со подобрувања за GTX400/500 серија, истото и за Ати? Како што беше случајот со бетата?

Немојте со споредби ве молам, веќе е предочено многу пати да не ја почнуваме бескрајната дебата, и да кога веќе спомна ајде една мала анализа....мора да знаеш дека BF3 сјае од поглед на мулти-плеер додека COD/MW (едно исто) се подобри сингл плеер игри.

Знам, не се секирај. Него коментирав за сингл плеер кампањата.;)

Не се новиве драјвери само со подобрувања за GTX400/500 серија, истото и за Ати? Како што беше случајот со бетата?

бтв имаше некој рипак од ALI213 на нивната страна, али само 3ГБ смален, 10.5 и нешто ГБ е.

Ги имам Rage fix драјверите што излегоа на почеток на месецов ... што мислите ако ги инсталирам 11.10v3 драјверите ќе биде подобро ?

и онака само дота и ова ќе играм :)
хах... ХАХ. Оддели малку повеќе време и за други игри (различни типови) и верувај ми ќе бидиш посреќен и попродуктивен/ефикасен.

И ќе можиш да зборуваш повеќе за самиот медиум, а не само да речиш овај бибил многу хејта ваков онаков и да си измислуваш лични проблеми.

=============================================

Инаку шо ми целата поента мене за играва, сумирана овде. http://www.escapistmagazine.com/forums/read/9.319514-COD-Why-all-the-hate
Yes, the games [CODs] are mostly the same from a visual and gameplay standpoint, and I understand we all like a good amount of innovation, but seriously?
[...]
What makes me wonder this the most, is the fact that most people who will argue against COD will crucify themselves in the name of Battlefield, which does the same damn thing with a few different mechanics.
Покусо неможи да се кажи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom