Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Да нема некој инфо кој ќе играат вечерва ? Некаде читам пак младите, некаде сите што играле во неделата :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ц.ц.ц, браов за Клеверли, читам тука по фб сите се радуваат што Клеверли отпатувал со тимот, браво Томче, за брзо време направи ние фановти да бараме што почесто да бидеш во тимот :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ц.ц.ц, браов за Клеверли, читам тука по фб сите се радуваат што Клеверли отпатувал со тимот, браво Томче, за брзо време направи ние фановти да бараме што почесто да бидеш во тимот :)
Страв ми е од премногу шо очекуваме да не не демантира :icon_lol:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.339
Ај дај ми листа на тие што се отпатувани.. Ја колку што ја знам листата он не е на неа..!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај дај ми листа на тие што се отпатувани.. Ја колку што ја знам листата он не е на неа..!
Confirmed: Tom Cleverley has travelled to Aldershot with Manchester United.
--- надополнето: Oct 25, 2011 4:22 PM ---
Starting XI :
Lindegaard; Fabio, Jones, Vidic, Fryers; Valencia, Cleverley, Pogba, Park; Owen, Berbatov.

-AS

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Confirmed: Tom Cleverley has travelled to Aldershot with Manchester United.
--- надополнето: Oct 25, 2011 4:22 PM ---
Starting XI :
Lindegaard; Fabio, Jones, Vidic, Fryers; Valencia, Cleverley, Pogba, Park; Owen, Berbatov.

-AS
За малку го утнав составот само не погодив 2-ца. Сега би сакал Клевери да даде гол да му се крене сомодовербата после повредата
--- надополнето: Oct 25, 2011 4:46 PM ---
Иначе за Рио да кажа дека му е омилен дефанзивец само и тој веќе остаре не е тоа што беше порано и ако го дадеме на Рома би сакал во спротивен правец да дојде Пјанич :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Лол, тоа не е официјалниот состав.
п.с И пак ќе ти кажам немој да лажеш Гоше, од фб ти е земена сликата :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
абе пи*ка му чора , мене ме лажат па овде ве лажам :confused:
На една страница глеам го објавиле вака составот и си реков можи е официјален.... и ми падна чудно оти олку рано го објавуваат..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
не одрекувам никаде не сум кажал дека е моја формацијата и уште еденаш ако ме напречеш мајмун ќе ти пратам рекетари :icon_mrgr:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Прочитав една легендарна изјава на Миљан Миљаниќ кој едно време го водел Реал Мадрид... На првиот негов натпревар како тренер на Реал изгубил 6-0 и одма критики на негова сметка, и човекот ја дал следнава изјава:

"Боље да изгубимо једна утакмица са 6-0, него ли 6 утакмице са по 1-0" :D

Така да, утешителна е изјавата и за нас :icon_lol:

П.С. Стварно Ферги после натпреварот влегол во соблекувална и ги нарекол Е*ани идиоти нашите фудбалерчиња, или само шпекулации по новини? :D
--- надополнето: Oct 25, 2011 5:09 PM ---
Смешно ептен ... после пораз на екипа за која се навива одма постови и листи со желби за нови играчи .. што ужасно ме нервира !!!!!!!!

* Што се однесува до еванс се надевам дека ова човече ќе си замине од Манчестер и никогаш повторно нема да го видиме !!!!!

* Незнам зашто го сака САФ толку многу, можда зашто е англичанец или па не дај боже вонбрачно дете како што е гибсон .

* Што се однесува до Рио, сакале или неќеле човекот е готов, цело време има повреди поврзани со грбот, а на дуелот со шити се виде дека е и веќе остарен ..
Те нервираат постови каде има листа на желби за нови играчи, а ти пола екипа отера у ку*ац... Кој пензионираше, кој несакаш веќе да го гледаш во Јунајтед, Гибсон појма немал ама бил вонбрачно дете на Ферги...

Епа ако Фердинанд се пензионира, а Еванс замине веднаш, не треба нови засилувања на нивно место?

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Man Utd Line Up : Amos, Fabio, Vidic, Jones, Fryers, Valencia, Cleverley, Park, Diouf, Owen, Berbatov.

subs : De Gea, Vemijl, M.Keane, Pogba, W.Keane, Morrison, Cole

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
На официјалната --- Sir Alex is planning on taking a similar squad to Aldershot to the one that was on duty at Leeds in the previous round of the Carling Cup.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се молат сите падобранци од други тимови да не ја користат темава за второоделенски хумор во кој само менуваат име на екипа и го дрват, си имаат свои дувла нека тролаат и лечат фрустрации таму.

најдовте квалитетен стрим или да барам? :)

П.С. Многу убаво кажа Гробаров со тој цитат.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ко ви викав јас readon player да си симните, сеа ќе гледавте стрим од sky sports hd2 :cool: :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ко ви викав јас readon player да си симните, сеа ќе гледавте стрим од sky sports hd2 :cool: :D
Имам симнато ама еднаш е упален, во земја Англија да ја ставам и ќе искочи стримот? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom