Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мачце злобно, ама ова е добра вест со оглед дека ВБА е следниот противник на Ливерпул.
Инаку греота за играчов, на менаџер партали иам праено со него уште од Ридинг коа се купуваше за неколку милиони:)))))
Немој да ме сфатиш погрешно се шалам ама испадна Рој подобри играчи во ВБА донесе него во Ливерпул :pos:

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Ќе да имаш проблеми со видот ти :)
Грешка си. Прочитав многу мислења и многу малце фанови на Јунајтед чесно си го признаа поразот(бар јас таков впечаток добив од пролистаниве 20 страни на темава), наместо тоа они се осфрнаа на фановите на Челзи зашто ги симпатизирале Сити, на членот Блу Арми кој евидентно е дека си тера заебанции на форумов и уво не му чуе, за фановите на Ливерпул и Арсенал како тоа одма се нафрлиле да провоцираат (не знам само кој се смееше на 1-1 со Норич).

Признајте си бе машки, признај пораз, дај рака, играј фер плеј. Тууу бе, што фанови ќе бевте бе ...

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Историјата секако е битна ствар, но не до толко колку што е битна иднината џабе историја кога немаш иднина ! пр: Колку клубови од Англија има што имаат голема историја никој не ги гледа нив Leeds ? Да не се лажеме кога клубот нема успех никој не навива за него, а во ова време успехот се прави со пари ! Поздрав до сите вас :D И да ви препорачам нешто гледајте малку и македонски фудбал ! Вардар <3 :D

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Немој да ме сфатиш погрешно се шалам ама испадна Рој подобри играчи во ВБА донесе него во Ливерпул :pos:
:pos::pos::pos: you made my day!

Инаку Хоџо си е топ за просечен тим, ама го нема оној победничкиот менталитет за да води врвна екипа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Грешка си. Прочитав многу мислења и многу малце фанови на Јунајтед чесно си го признаа поразот(бар јас таков впечаток добив од пролистаниве 20 страни на темава), наместо тоа они се осфрнаа на фановите на Челзи зашто ги симпатизирале Сити, на членот Блу Арми кој евидентно е дека си тера заебанции на форумов и уво не му чуе, за фановите на Ливерпул и Арсенал како тоа одма се нафрлиле да провоцираат (не знам само кој се смееше на 1-1 со Норич).

Признајте си бе машки, признај пораз, дај рака, играј фер плеј. Тууу бе, што фанови ќе бевте бе ...
Епа ти реков и претходно, генерализираш, не викај сите фанови на Манчестер, кога еден или двајца го прават тоа а другите си признаа :) А за падобранци у сите фан клубови има.... :)
--- надополнето: Oct 24, 2011 7:11 PM ---
:pos::pos::pos: you made my day!

Инаку Хоџо си е топ за просечен тим, ама го нема оној победничкиот менталитет за да води врвна екипа.
Даа да, одамна го приметив ова, со него и на Енфилд се чуваше 0-0, ватафаак :D

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Епа ти реков и претходно, генерализираш, не викај сите фанови на Манчестер, кога еден или двајца го прават тоа а другите си признаа :) А за падобранци у сите фан клубови има.... :)
--- надополнето: Oct 24, 2011 7:11 PM ---

Даа да, одамна го приметив ова, со него и на Енфилд се чуваше 0-0, ватафаак :D
И од секој пораз или нерешена без ниедна шанса вадеше позитивности и беше задоволен од играта, не заборавај. Беа тандем смрти со Хикс и Жилет.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И од секој пораз или нерешена без ниедна шанса вадеше позитивности и беше задоволен од играта, не заборавај. Беа тандем смрти со Хикс и Жилет.
Тимот битно, покажуваше карактер.
:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Од уста не ме вади пола форум. Опсесија ви станав давиеам ... :eek: :icon_lol:

Блу Арми кој евидентно е дека си тера заебанции на форумов и уво не му чуе
Поштуем ! :cool:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.695
Поени од реакции
11.907
Па освен Раул друг играч не донесе во Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom