Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ама кој ве спомна вас пријателе, кој ги спомна Арсенал?
Сам си се повикуваш овде!
Не знам стварно кој ти е проблемот?
Јунајтед и Ливерпул потрошиле по повеќе од 100 години да направат нешто и да се зборува за нив, а други екипи сакаат тоа да го направат за 3 години. Тоа е муабетот!
Кога како, вредел тој Лузерпул, бе :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.806
Поени од реакции
11.421
Да не не посерат и нас,па да ни наоѓаат слика од Боас после :icon_lol:
Јас искрено очекувам вие нив да ги посерете. Кога може цел форум да биде антиманчестер јунајтед, еве јас ќе бидам анти сити ориентиран, јавно и ќе ги мочам/серам кај стигнам...евентуално со нивниот/нивните "навивач-и"
Своерачен потпис
Манс :icon_mrgr:

Само ме интересира (не знам точно кој фан беше од кај вас) дали ќе се радува ако балотели ви закачи хет трик и ви го извади курот на сред стенфорд со натпис зошто секогаш мојот пенис и сл...или што како ќе реагира? Не е провокација, едноставно приметувам дека го сака бало...и дали....и дали доколку се израдува ќе го зачукате?

Ф

Фил Ајви

Гостин
хаха исчитав до сега се што сум пропуштил во темата и има по нешто ново воведено во величењето и наметнувањето кој е поголем, не е толку монотоно како порано : D

В

Вори

Гостин
Јас искрено очекувам вие нив да ги посерете. Кога може цел форум да биде антиманчестер јунајтед, еве јас ќе бидам анти сити ориентиран, јавно и ќе ги мочам/серам кај стигнам...евентуално со нивниот/нивните "навивач-и"
Своерачен потпис

Само ме интересира (не знам точно кој фан беше од кај вас) дали ќе се радува ако балотели ви закачи хет трик и ви го извади курот на сред стенфорд со натпис зошто секогаш мојот пенис и сл...или што како ќе реагира? Не е провокација, едноставно приметувам дека го сака бало...и дали....и дали доколку се израдува ќе го зачукате?
Тоа ќе се обратиш кај Блу Арми...

А болдираното: :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не дека некој ќе го интересира ама :)

West Brom striker Shane Long ruled out for up to six weeks with knee injury suffered at Aston Villa.

Штета, многу добар играч од тоа досега што го прикажа.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Муабетот уште си стои, а бидејќи го спомна јасно е дека тебе уште те боли и мислиш не си сфатен као шо треба. Муабетот уште е точен, Балотели уште е глуп ама плус на своето конто има бонус од два гола, два гола, нова блуза :) и победа над Манчестер шо било кој од Челзи ќе ја сонува да ја оствари на театарот. Ова се факти кои никако нема да ја скријат твојата изопаченост кога станува збор за супер Марио :). Опседнат си со ликот човече, не чини. За челзи си. И доста шириш виртуелна беда и сиромаштија од карактерот, признај дека си за Шити и мн полесно ќе биде. Поозбилно ќе те сфаќаат. Барем јас нема да те гледам као изопачен балотелиманијакален збир на клетки. :)
А боже ме опрости да ги исполнам твоите критериуми за подобро враќање, no thank you. :)
Да се навратам на фудбалскиот дел: не покакаа и е доста болно и сум првпат сведок на вакво нешо, дебакл, декласирање и додадетеушенекојзбор за тежок пораз. Криво ми е за Серот...
Нејкам да првоцирам и не ми е тоа целта али и Сити не можеа друже,па ој до лајфскор ѕирни резултат ;)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

West Brom striker Shane Long ruled out for up to six weeks with knee injury suffered at Aston Villa.

Ако им е на ВБА ,педерски ја тепаа Астон Вила и ме заебаа на спортска..:icon_mrgr::icon_mrgr:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Своерачен потпис

Не е финтата тоа. Сепак, немал Челзи историја, ќе остане на „пари и појќе пари“
Нели?

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Наминав само да видам дали плачат уште манчестерциве глупи како бебиња или како мажи го признале поразот. И глеам, уште рикаат како магариња. Ако, рикајте.

F

fantomX

Гостин
Што е со расизмот на играчите во последно време? Или пак некои играчи ја злоупотребуваат казната која се дава за расизам.
Прво Евра го тужи Суарез, па Кануте го тужи Фабрегас, вчера Антон Фердинанд го тужи Тери за расистички навреди.
Is it because I am white ??? :cenzura:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Наминав само да видам дали плачат уште манчестерциве глупи како бебиња или како мажи го признале поразот. И глеам, уште рикаат како магариња. Ако, рикајте.
Ќе да имаш проблеми со видот ти :)
.....Никакво плачење, си го сиснавме поштено, тоа е.
.....
И оди бркни ја женската што те мачи долго :))))))

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433

Мачце злобно, ама ова е добра вест со оглед дека ВБА е следниот противник на Ливерпул.
Инаку греота за играчов, на менаџер партали иам праено со него уште од Ридинг коа се купуваше за неколку милиони:)))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom