Извор?Среда, или поточно задутре
Ја барав и јас мокава лани во МК, ама пошто ја немаше морав од ИТ да ја купувам... Е сега можно е во меѓувреме да ја донеле, па ако знае некој нека пише.Има ли некаде во Скопје (Македонија) да се купи Bialetti „ѓезве“ за еспресо?
Фала за одговорот, претпоставував дека ќе прочитам нешто слично на ова...Ја барав и јас мокава лани во МК, ама пошто ја немаше морав од ИТ да ја купувам... Е сега можно е во меѓувреме да ја донеле, па ако знае некој нека пише.
П.С. Ако имаш некој човек/познаник што патува често во странство (ИТ и сл.), можеш да му ја нарачаш (јас така направив)..... или евентуално нарачка преку нет, во случај во МК сеуште да ја нема.
Мора баш тој бренд да биде? Јас знам дека има кај нас тс поточно татко ми разгледувал и ми кажа дека посолидните биле 20 евраФала за одговорот, претпоставував дека ќе прочитам нешто слично на ова...
Викаат дека биле најдобри од овој тип...Мора баш тој бренд да биде? Јас знам дека има кај нас тс поточно татко ми разгледувал и ми кажа дека посолидните биле 20 евра
Среда, или поточно задутре
Nope. Just Chuck Testa...Извор?
Така се збориИзвор?
така се збори веќе пет недели... еве ти ставив соопштение од МТСП погоре дека е работен ден...Така се збори
Еми МедиаИма една продавница во гтц од десна страна скроз на крај (кога идеш од плоштад накај холидеј ин) за електронија, компјутери и сл. Некој да ми каже како се вика и дали имаат веб страна?
TAFT ти е најдобар, во сите подобри снабдени маркети од NIVEA црниот.Кај се продава восок за коса? и колку пари е од прилика?