Каде може да најдам? (Општи прашања)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Има ли некаде во Скопје (Македонија) да се купи Bialetti „ѓезве“ за еспресо?

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Има ли некаде во Скопје (Македонија) да се купи Bialetti „ѓезве“ за еспресо?
Ја барав и јас мокава лани во МК, ама пошто ја немаше морав од ИТ да ја купувам... Е сега можно е во меѓувреме да ја донеле, па ако знае некој нека пише.
П.С. Ако имаш некој човек/познаник што патува често во странство (ИТ и сл.), можеш да му ја нарачаш (јас така направив)..... или евентуално нарачка преку нет, во случај во МК сеуште да ја нема.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Ја барав и јас мокава лани во МК, ама пошто ја немаше морав од ИТ да ја купувам... Е сега можно е во меѓувреме да ја донеле, па ако знае некој нека пише.
П.С. Ако имаш некој човек/познаник што патува често во странство (ИТ и сл.), можеш да му ја нарачаш (јас така направив)..... или евентуално нарачка преку нет, во случај во МК сеуште да ја нема.
Фала за одговорот, претпоставував дека ќе прочитам нешто слично на ова... :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Фала за одговорот, претпоставував дека ќе прочитам нешто слично на ова... :)
Мора баш тој бренд да биде? Јас знам дека има кај нас тс поточно татко ми разгледувал и ми кажа дека посолидните биле 20 евра

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Мора баш тој бренд да биде? Јас знам дека има кај нас тс поточно татко ми разгледувал и ми кажа дека посолидните биле 20 евра
Викаат дека биле најдобри од овој тип... :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Среда, или поточно задутре
Nope. Just Chuck Testa...

Минстерство за труд и социјална политика соопшти дека среда, 26 октомври е нормален работен ден.

- Во врска со шпекулациите изнесени во јавноста за наводниот „Ден на дрвото“ Министерството за труд и социјална политика информира дека среда, 26 октомври, е работен ден, стои во соопштението од Министерството.

http://www.mtv.com.mk/mk/vesti/ticker.css/29174/minsterstvo_za_trud_i_socijalna_politika__sreda,_26_oktomvri_e_raboten_den.aspx

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Има некој линк да прати да видам негде у Ск гардероба ? Фала однапред

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Има една продавница во гтц од десна страна скроз на крај (кога идеш од плоштад накај холидеј ин) за електронија, компјутери и сл. Некој да ми каже како се вика и дали имаат веб страна?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Има една продавница во гтц од десна страна скроз на крај (кога идеш од плоштад накај холидеј ин) за електронија, компјутери и сл. Некој да ми каже како се вика и дали имаат веб страна?
Еми Медиа
http://www.emimedia.mk/

Kajgana Shop

На врв Bottom