Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некаде во Скопје (Македонија) да се купи Bialetti „ѓезве“ за еспресо?
309555_2293938225490_1160092258_32193001_617994079_n.jpg

Има ли некаде во Скопје (Македонија) да се купи Bialetti „ѓезве“ за еспресо?
309555_2293938225490_1160092258_32193001_617994079_n.jpg
Ја барав и јас мокава лани во МК, ама пошто ја немаше морав од ИТ да ја купувам... Е сега можно е во меѓувреме да ја донеле, па ако знае некој нека пише.
П.С. Ако имаш некој човек/познаник што патува често во странство (ИТ и сл.), можеш да му ја нарачаш (јас така направив)..... или евентуално нарачка преку нет, во случај во МК сеуште да ја нема.

Ја барав и јас мокава лани во МК, ама пошто ја немаше морав од ИТ да ја купувам... Е сега можно е во меѓувреме да ја донеле, па ако знае некој нека пише.
П.С. Ако имаш некој човек/познаник што патува често во странство (ИТ и сл.), можеш да му ја нарачаш (јас така направив)..... или евентуално нарачка преку нет, во случај во МК сеуште да ја нема.
Фала за одговорот, претпоставував дека ќе прочитам нешто слично на ова... :)

Фала за одговорот, претпоставував дека ќе прочитам нешто слично на ова... :)
Мора баш тој бренд да биде? Јас знам дека има кај нас тс поточно татко ми разгледувал и ми кажа дека посолидните биле 20 евра

Мора баш тој бренд да биде? Јас знам дека има кај нас тс поточно татко ми разгледувал и ми кажа дека посолидните биле 20 евра
Викаат дека биле најдобри од овој тип... :)

Среда, или поточно задутре

Nope. Just Chuck Testa...

Минстерство за труд и социјална политика соопшти дека среда, 26 октомври е нормален работен ден.

- Во врска со шпекулациите изнесени во јавноста за наводниот „Ден на дрвото“ Министерството за труд и социјална политика информира дека среда, 26 октомври, е работен ден, стои во соопштението од Министерството.

http://www.mtv.com.mk/mk/vesti/tick...litika__sreda,_26_oktomvri_e_raboten_den.aspx

Има некој линк да прати да видам негде у Ск гардероба ? Фала однапред

Има една продавница во гтц од десна страна скроз на крај (кога идеш од плоштад накај холидеј ин) за електронија, компјутери и сл. Некој да ми каже како се вика и дали имаат веб страна?

Има една продавница во гтц од десна страна скроз на крај (кога идеш од плоштад накај холидеј ин) за електронија, компјутери и сл. Некој да ми каже како се вика и дали имаат веб страна?
Еми Медиа
http://www.emimedia.mk/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom