Па Драган нели продава и игри ? Ќе можеш да купуваш од кај него..Значи и да го носам кај драган да го среди, џабе ќе е дека неможам да режам игри како што треба?
ASUS DRW-24B3STСе режат сите, ама не 100 проценти, него 97% од играта. Batman, Gears, Forza, Rage...
Само Forza прави проблем, зашто има некоја заштита која проверува дали 100% е срежена играта.
Иначе за да провериш, одиш во Device Manager, DVD Drives и пастирај што пишува.
Мене ова ми успеа со Gears of War 3, за Forza има некоја друга финта?
Остави си ја и старата верзија, јас така направив.Има нова верзија на imgburn како што треба да се одбере сега појма немам
Ова сам да го сменам? Layer Break ? Отворам со текст документ ми вика на фифата дека лееер брејк е да го сменам и зачувам па да режам?Не се мачете со imgburn , clonecd ги реже новите xgd3 игри без грешка и тоа во два чекори само, го ставате dvd фајлот od isoto на играта чиj Layer Brеак мора да биде 2133520 кликате next, burn to end и готови сте за играње!(проверен и испробан метод со arkham city i gow3)
да бе fikus !Ова сам да го сменам? Layer Break ? Отворам со текст документ ми вика на фифата дека лееер брејк е да го сменам и зачувам па да режам?
na fifa ne fikus taja ne e so gxd3 zastita ova se odnesvit samo za tie igri so se so gxd3 zastita fifata rezi si ja obicno ne menvi tamu nisto!Ова сам да го сменам? Layer Break ? Отворам со текст документ ми вика на фифата дека лееер брејк е да го сменам и зачувам па да режам?
Не е сигурен дефинитивно, зашто ќе ти го stock флешува двд-ромот, односно нема да можеш пиратерија да играш.Знае ли некој сигурно дали новиот лајв апдејт е сигурен за лт 1.9?
Фала на одговорот. А Forza 4 се продава ли негде, кај Дејан, Драган? Ако е за една игра само...Не е сигурен дефинитивно, зашто ќе ти го stock флешува двд-ромот, односно нема да можеш пиратерија да играш.
Него за муабетов со XGD3; вака сега ќе ви кажам и можете да ми верувате 100% бидејќи имам тестирано, а исто и читано од c4eva (дечкото кој го прави LT+):
Сите нови игри освен Forza 4 работат океј со овој начин на режење кој го пастираше Џои. Е сега, фората е што не се реже 100% од играта, него 97%, па некогаш може ќе фали звук или слично, ама небитно е. Batman, Gears, RAGE...сето ова работи без грешка.
Е сега, за Forza 4 - проблемот е што Microsoft вгради некаков систем на проверка, па ако ја режете со стариот начин (односно 97% срежете), на рандом ќе ви јавува ерор "You are using a pirated version, please buy original" и ќе ве избацува од игра. Некогаш по саат време, некогаш за 10 минути. Значи, неигрива е.
Така да, дајте да најдеме еден таков режач, јас реков давам сони/пионир/што им душа сака за замена.