Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145
Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Солото и тапаните +2-3 рифа другото разочарува очекував поише од Cynic...

S

smexy

Гостин
Ми се свиѓа новово од Cynic.Овој правец им е нов, досега не сум ги слушнал во вакво издание.

Член од
19 март 2011
Мислења
60
Поени од реакции
20
Колку што ми е познато, Cynic планираат турнеjа во Америка и низ Европските земји за презентирање на ова EP што ни го пушти Proxer. Ке праваат свирка и во Љубљана, Словенија (на 11 декември), во Будимпешта, Унгарија (на 13 декември), во Братислава, Словачка (на 14 декември).

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Новиот албум на Ghost Brigade лајк.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Еве ја втората од соработката на Лу и Металика, не личи на ништо ниту на психоделија, ниту на авантгарда, ниту на метал, најмалку на нешто што треба да е вкомпонирано заедно. Лу е очаен со вокалот плус текстот е катастрофа.

Видеото е петка:).

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Не би ја коментирала музиката многу, прегласна и напорна за мене, но секој си има свој вкус.
Него, мене ме интересира - облекувањето на металците.
Каква поврзаност има нивниот стил со нивната музика?

K

Khabs Staadnau

Гостин
Не би ја коментирала музиката многу, прегласна и напорна за мене, но секој си има свој вкус.
Него, мене ме интересира - облекувањето на металците.
Каква поврзаност има нивниот стил со нивната музика?
Веројатно живеат некои демек-нивни идеологии поставени од омилените бендови.Стереотипниот начин на облекување го промовираше Роб Халфорд, рок музичар, но сепак.
Инаку, тврдењето дека член на општеството треба визуелно да се истакнува поради жанрот кој го слуша е глупост. Не сакам да го следам тој начин на живот. Лично, иако слушам метал, начинот на облекување ниту ми се допаѓа ниту ми стои.

Kajgana Shop

На врв Bottom