Пааа успеавме со добра игра,одлично тактика и многу пари,но пред СО СРЦЕ И ДУША ЗА КЛУБОТ да победиме!!!aauuuuuu ne ste normalni be
aj ako moze kazete kako dadivte 3 gola vo prodolzenie ?
Па шо си ја отварал темава ?Радостие.... сите слават, а двајца ако има за сити само... некои новороденчиња вчера што почнале да гледаат, и на кого честитате? на Манчини? тешка работа...
има еден потенцијален Блу АрмиА чекај, на кого уствари, фановите од другите клубови, му честитаат? Има уопште фанови на Ман Сити у Македонија?
има бе брачко, али уште не се вратени од либија, го бранеја гадафи!А чекај, на кого уствари, фановите од другите клубови, му честитаат? Има уопште фанови на Ман Сити у Македонија?
јас знам еден тип од белгија што почна да навија за македонија поради александар македонски!И да нема уште, со добра игра и успеси ќе привлеачт. Посебно за новите генерации кои што сега бргу почнале да следат фудбал и не одлучиле за кого да навиваат. Навивачи така се добива, со успеси, добра игра, добри играчи или ако постар брат те навлекол да навиваш за одредена екипа...
Муабетите што се прават тука за историја немаат (речиси) никаков удел во тоа. Си седи некој копиљ и гледа натпревар, нема сигурно да каже, сега ќе седнам неколку недели да истражувам каква историја има тимот, па ќе решам дали е доволно голема и богата за да навивам за него.
Нека крене рака тој што почнал да навива за некоја екипа поради историја?
Јас знам еден анархокомунист што навива за Барса поради нивното минато кое е поврзано со таа идеологоија. Но, тоа е минимален број...јас знам еден тип од белгија што почна да навија за македонија поради александар македонски!
многу сме јаки!
Абе да, добро се е тоа во ред...секој копиљ што ќе ја гледа првата утакмица у својот живот, е за тој што ќе победи...но јас зборувам за сега. И прашањето ми беше, на кого му честитаат фановите на Арсенал, Челзи, Ливерул, Барса, Милан.И да нема уште, со добра игра и успеси ќе привлеачт. Посебно за новите генерации кои што сега бргу почнале да следат фудбал и не одлучиле за кого да навиваат. Навивачи така се добива, со успеси, добра игра, добри играчи или ако постар брат те навлекол да навиваш за одредена екипа...
Муабетите што се прават тука за историја немаат (речиси) никаков удел во тоа. Си седи некој копиљ и гледа натпревар, нема сигурно да каже, сега ќе седнам неколку недели да истражувам каква историја има тимот, па ќе решам дали е доволно голема и богата за да навивам за него.
Нека крене рака тој што почнал да навива за некоја екипа поради историја?
на мене бе друже, јас сам тај! милионероо!Абе да, добро се е тоа во ред...секој копиљ што ќе ја гледа првата утакмица у својот живот, е за тој што ќе победи...но јас зборувам за сега. И прашањето ми беше, на кого му честитаат фановите на Арсенал, Челзи, Ливерул, Барса, Милан.