Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хах и ја ова го приметив. Кога веќе влегоа лани КПР во прва лига какво пување имаше од нив, мислев стварно амбициозен тим се, ама испадна ништо посебно. Со 9 играчи Челзи можеше да победи.

Бдв само Чех остана без картон. :Р
9 место се во лига. Не знам што очекувавте вие од тим, што дојде од втора лига.

9 место се во лига. Не знам што очекувавте вие од тим, што дојде од втора лига.

Таарабт, исламскиот Меси да е топ стрелец :)

Катастрофално судење, денес колку што беше Челзи виновен судијата беше дупло. Едноставно ја уништи целата игра, створи премногу нервоза и револт меѓу играчите. Од почеток на натпреварот постави олдскул шпанско судење за минимален контакт добиваш жолт, за малце пожесток старт или дуел добиваш црвен, ебати фејлот, најтрагично од тоа е што кога веќе наметнуваш таков критериум труди се да биде рамноправен и фер и за двете екипи и да го задржиш до крај на мечот, каков аматеризам од судијава.

Но јас сум горд на играта и играчите во второ полувреме, со 9 играчи покажавме машка игра и тимски дух и не дозволивме фијаско, во април ќе ги плеснеме на Стемфорд со едно 5-6 комада и да им вратиме за ова.
Баш ме интересира изјавата на Боас.

Таарабт, исламскиот Меси да е топ стрелец :)
За овој играч имаше големо инсистирање од страна на Леонардо да дојде во Интер, а кога отиде во ПСЖ сакаше и таму да го земе.
Сезонава баш го гледав во неколку наврати и искрено ептен ми се допадна ко фудбалер, заслужува да заигра во поголема екипа дефинитивно и мислам дека прашање на време е кога тоа ќе се случи, е сега дали ќе успее тоа е друг муабет но поседува моментално квалитети за екипа која атакува на висок пласман.
И криво ми е малце што не успеаа Интер да го ангажираат бидејќи им фалат баш ваков тип на фудбалери во средината.

Историја? Знаат навивачите на Челзи што е историја? Хахахаах смешен ден озбилно
А ти каква историја на Ливерпул си доживеал и прославил, освен ебената титула во ЛШ?
Ние прославивме три премиерлигашки титули, 2 во куп, ебати кловнот.

Тоа е тоа тежок дебакл, не би коментирал многу, освен дека дури и да не добиеше Еванс црвен, Сити пак ќе победеше. Сепак долга е сезоната, а Сити нема играно ни со Челзи, ни со Ливерпул, ни со Арсенал, па ќе видиме шо ќе се случува.

А ти каква историја на Ливерпул си доживеал и прославил, освен ебената титула во ЛШ?
Како си прославил кажи ми?

ФА куп,КШ, ЛШ, супер куп на Европа - во ерата на Бенитез секако за порано не зборуваме нели?

Како си прославил кажи ми?
Со другари кои се истотака фанови на Челзи во кафеана, цела ноќ, на втората титулата во ПЛ пиевме и едевме беспари бидејќи и газдата на кафаната беше фан на Челзи.
Штета што не живеам во Лондон и што немам финансиски средства да идам и да прославам заедно по улиците на Лондон, како и да пратам во живо мечеви на Челзи па моето задоволство уште поголемо да биде.
И да, да ти кажам гледам дека не правиш разлика помеѓу фан и навивач. Фан си ти, фан сум јас, кои на мали екрани ги пратиме нашите тимови, навивачи се оние кои го бодрат Челзи секоја сабота и недела на Стемфорд.

Инаку овие КПР со 2 играчи повеќе не вршат притисок и не напаѓаат туку дозволуваат да бидат надиграни дома со два играчи повеќе ејјј. Па овие треба да испаднат. Ваква никаква екипа во ПЛ не смее да има ебати екипата
--- надополнето: Oct 23, 2011 5:51 PM ---
Остај бе не ја отварај темава жити се кој ќе си ги мери сеа...
Само поштено одговорив на прашањето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom