Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе сите што викаа дека Челзи ќе биде декласиран после првото полувреме,нека го земат во уста.Цел!
Челзи со осум играчи условно кажано беше подобар цело второ полувреме.Мизерниве имаа само два шута кон гол и победија.

Хах и ја ова го приметив. Кога веќе влегоа лани КПР во прва лига какво пување имаше од нив, мислев стварно амбициозен тим се, ама испадна ништо посебно. Со 9 играчи Челзи можеше да победи.

Бдв само Чех остана без картон. :Р

Полошо судење и потенденциозно ова денеска од Фој немало ниту ќе има.Бетер од Овребо беше.Се по список да му ебам!
Ова беше навистина апла.Добро,постојат делегати,постои некој што ги контролира овие ебани мизерни судии во Англија.У три лепе пичке материне да одат.Ќе ме натераат да не следам Премиер Лига повеќе.

Иначе сите што викаа дека Челзи ќе биде декласиран после првото полувреме,нека го земат во уста.Цел!
Челзи со осум играчи условно кажано беше подобар цело второ полувреме.Мизерниве имаа само два шута кон гол и победија.
и то замисли со голем притисок од картон цела утакмица квировите не мрднаа цело полувреме, имавме шанси да ја свртиме само она chris foe је уништи утакмицата во првите 20 минути во прво полувреме

To all liverpool, arsenal and Chelsea fans, celebrating
the fact that city beat United is like celebrating "when
another man gives ur wife a orgasm just because you can't do it" !

Зошто ја вмеша Барселона во муабетов? Од немање аргументи?
Патем, што е полошо, да изгубиш 8-2 на гостински терен од тим кој играл финале на Лига на Шампиони и актуелен првак на Англија или на домашен терен да изгубиш 2-5 од тим кој не само првпат игра ЛШ туку заврши на средината на табелата во своето првенство.
Не ме сфаќај погрешно, јас го симпатизирам Интер, ми беше и еден од најомилените клубови додека Рекоба играше, но со оваа политика на Морати, ќе менувате тренер на секои 6 месеци во следните 3-4 години.
И те молам, немој да пробаш да ги споредуваш Сериа А и Англиско првенство.
Ало алоо, темава е за ПЛ, зашто ти ги вмеша Интер кажи ми прво па после одговори си на прашањето, ти од старт почињаш со апсурден офтопик и продолжуваш со таа дискусија иако епилогот не е поволен за тебе, и гледајќи од моментален аспект, и од оној историски, така да не гледам поента зашто воопшто ја удри оваа тематика на тема за ПЛ, или забрането ни е нас тука да пишуваме ?

To all liverpool, arsenal and Chelsea fans, celebrating
the fact that city beat United is like celebrating "when
another man gives ur wife a orgasm just because you can't do it" !

Да се надополнам.... славење на титули на некој комерцијален колектив кој опстојува некаде на 3-4000 километри северо-запад, е само начин да се прикрие неуспехот на самиот себе си.

А?
Ама не била тоа поентата, сепак.
Така да, не треси зелени...

Колку е awkward ваков тип на луѓе да ти кокодакаат за комплекси.
Ако, добар начин да си ги лечиш „тие 1:6“ од денес :)
Jaс ти кажав факт. Ти ми кажуваш бабини деветини. Тоа е комплекс!
Честито со КПР :)

Да се надополнам.... славење на титули на некој комерцијален колектив кој опстојува некаде на 3-4000 километри северо-запад, е само начин да се прикрие неуспехот на самиот себе си.

А?
Ама не била тоа поентата, сепак.
Така да, не треси зелени...
Сеа немој со сериозни муабетчиња , ти беше тој шо сакаше да се шегуваме , барем шегите кажувајте ги точни да се насмејме и ние гревчината од Ман Утд :icon_lol:
А не ми кажувате од 19 сврти ги идат 6:1...

Сеа немој со сериозни муабетчиња , ти беше тој шо сакаше да се шегуваме , барем шегите кажувајте ги точни да се насмејме и ние гревчината од Ман Утд :icon_lol:
А не ми кажувате од 19 сврти ги идат 6:1...

Не знам како идат ако ги свртиме тие 19.... чек да проверам на livescore. Мислам дека точно пишува...

Не знам како идат ако ги свртиме тие 19.... чек да проверам на livescore. Мислам дека точно пишува...
1-6 , вака да ти објаснувам ко на мало дете ...
Отпреврти монитор и ќе видеш 91 .... Вауууууу хехехех хахахаха хехехех аххаха хуахаухауа хахахах хехее

Jaс ти кажав факт. Ти ми кажуваш бабини деветини. Тоа е комплекс!
Честито со КПР :)

Алоо Чомбе ергену.Скриј се.После пораз од 1-6 од Сити на домашен терен,треба да ќутиш.Немам никаква намера да зборувам и провоцирам,ама ем сте шути,ем бодете.
Ем изгубивте многу,па нас ни префрлате што сме изгубиле од КПР.Човеку,иди збирај јаболка низ Ресен и уживај.

КПР ми го спомнуа,а никој жив не префрли нешто за поразот на Манчестер.Освен Блу Арми,ама тој ја не би го рачунал.

Why always me?... хахаха.
Балотели звер...:)

Инаку Силва е еден од најдобрите во свет на неговата позиција...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Фановиве на Јунајтед се тешат Челзи што изгубил од КПР :pos::pos:

има некаде по нетов видео од првиот гол на балотели???
да ја видам прославата сакам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom