А што е финтава, имало некаква изјава од овја?
Слабо пратиш вести последно време.А што е финтава, имало некаква изјава од овја?
ТВ само за фудбал служи, за друго слабо...Слабо пратиш вести последно време.
Металург се најотепаната екипа што ја имам гледано годинава. Она што го правеа нивните фудбалери кога гостуваа кај нас не се викаше трчање туку брзо одење. Единствено се опасни од прекин, ништо друго и посебно.КРАЈ!!!
Шкендија 2-0 Металург
Сосема заслужена победа на ШКЕНДИЈА ! Доминиравме од првата до последната минута од натпреварот!
decko mnogu si neupaten,nikogas gradot ni denar ni frlil za skendija,ova odgovorno go tvrdam..NIKOGAS ni DENAR,mozebi e ljuboten najstariot ama sepak skendija najtrofejniot(sepak prventsvoto vo L.S te vodi a kupot-tetex vo E.L)..plus toa tetovo e 80 % so albansko naselenie(pari) a skopje 65-35 % ...ke zabraev,teteks 2 godini nema podmireno kirija sa koristenje na gradskiot stadion,treba vo brvenica da igra ( sepak gradot ima milost) i teren kaj sportski centar imat (pomosen,koj samo teteks mislam i renova go koristi)-nagrada od AMS..Како не ти се проблем парите што ги даде општина Тетово на твојот клуб, а на Тетекс му даде кило компири!? Вас државата ве храни, а вие неа ја плукате и омаловажувате на секој начин, кажи ми каде се видело тоа? Или пак тоа не се смета, вие сте посебни (ма да и стварно сте посебни). Тука лежи проблемот, кога се работи за вас го ширите шупакот, а кога нешто не ви одговара тогаш сте уценувани, омаловажени, граѓани од втор ред...
Ете бидете мажи и протестирајте заради тоа што општината ви дала на вас пари, а на Тетекс не му дала ништо, покажете малку човечност и вие (покрај другите надчовечни особини).
Оваа година првенството е тапа бидејќи Вардар е прв, а вашиот клуб е далеку од тоа, лани ако се сеќаваш вие игравте како Барселона, а викавте дека првенството било многу силно... Не е Вардар крив што бегате од хотели, не плаќате играчи, продавате вести по весници и сл.