Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да радувајте се дури можите , нас не нафукаја 6 комади , 6 парчина како сакате наречете ги , а демек вие (Арсенал,Ливерпул,Челзи) зарем не ве фаќа страв онака трема како да речам :P , дека и вие ќе играте со нив или с'кн ?
Нас не нафукаја 1-6 ,а ние ги победивме Челзи и Арсенал, реми со Ливерпул... :coffee:
Јас се радувам, ама да ти кажам, ич не ми боли таквото од Сити. :pos:

Јебига а претходните години кога за нас не свиреа офсајди? ММ? против вас ко игравме или ај сеа да мудруваме?
Само витамини да се јадело.. :cautious:
Така е, само реков еве, поентата ми беше дека Јунајтед не е ништо посебно сезонава.

Да радувајте се дури можите , нас не нафукаја 6 комади , 6 парчина како сакате наречете ги , а демек вие (Арсенал,Ливерпул,Челзи) зарем не ве фаќа страв онака трема како да речам :P , дека и вие ќе играте со нив или с'кн ?
Нас не нафукаја 1-6 ,а ние ги победивме Челзи и Арсенал, реми со Ливерпул... :coffee:
Сити изигра 2-2 со Фулам. Дали тоа значи дека треба сите да се плашиме од Фулам пошто дечките се изедначени со Сити?:tapp:

Сити изигра 2-2 со Фулам. Дали тоа значи дека треба сите да се плашиме од Фулам пошто дечките се изедначени со Сити?:tapp:
Не реков дека се нешто подобри , не кажувам резултат пред време , ама онака шубе не ви е помислата кога уште нема изиграно твојот/вашите тимови со Ман Сити ?

Daj barem potrudete se posmesno neso, Six and the City e much much funnier. Ne gi biva Liverpulcive za segi :D

матемаика не помага во такви случаеви, нема врска сте тепале против челзи или пак арсенал, ако вие изгубивте денеска немора да значи дека челзи ќе го јади, резултатот е поради еванс и поради тоа што САФ не ја затвори воопшто дупката и ве наполнија. можеби му тргна на сити денеска па ве наполнија, има 100 фактори.
позз

Daj barem potrudete se posmesno neso, Six and the City e much much funnier. Ne gi biva Liverpulcive za segi :D

Еве еден смешен :D

Фергусон го прашува Де Геа:
Каде е топката??? А Де Геа му одговара: Абе 6 пати ти кажав, в Гол е!!!

Баш ме интересира дали навивачите на Јунајтед ќе покажат карактер и отворено ќе го критикуваат Фергусон, поразов денес му иде него на душа.
НЕ МОЖЕ во дерби утакмица на домашен терен со најголемиот конкурент за титулата да одмора клучни играчи и да експериментира со формации.

матемаика не помага во такви случаеви, нема врска сте тепале против челзи или пак арсенал, ако вие изгубивте денеска немора да значи дека челзи ќе го јади, резултатот е поради еванс и поради тоа што САФ не ја затвори воопшто дупката и ве наполнија. можеби му тргна на сити денеска па ве наполнија, има 100 фактори.
позз
Тале и јас лошо се изразив ,сакав да кажам сите се радуваат/те , на туѓ ДЕБАКЛ , а сеуште вашите тимови немаат изиграно ...

Кој им е омилен НБА тим на Јунајтед?

0eba457a-b2d3-41ac-8005-be0662cf3398.jpg

Еве еден смешен :D

Фергусон го прашува Де Геа:
Каде е топката??? А Де Геа му одговара: Абе 6 пати ти кажав, в Гол е!!!

Da be smesno :) Ova e postaro od vleckite na Mojsej ebago ne zezajte :))))))
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:59 PM ---
Баш ме интересира дали навивачите на Јунајтед ќе покажат карактер и отворено ќе го критикуваат Фергусон, поразов денес му иде него на душа.
НЕ МОЖЕ во дерби утакмица на домашен терен со најголемиот конкурент за титулата да одмора клучни играчи и да експериментира со формации.

I sovrsenite ne se bezgresni :D Ako saka i 20-0 da izgubi, znam deka takvi momenti se retkost kaj nego i 90% od fanovite za svoite ekipi bi sakale menager kako nego, hate aside.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom