GreenRoot
^Зелен^
- Член од
- 20 јули 2011
- Мислења
- 2.611
- Поени од реакции
- 2.234
Па сејфмод малтиеА бе не е играта проблемот! Кога го уклучувам компјутерот НЕ МИ СЕ ПОЈАВУВА НИКАКВА СЛИКА НА МОНИТОРОТ...САМО МИ ПИШУВАOUT OF RANGE!
Па сејфмод малтиеА бе не е играта проблемот! Кога го уклучувам компјутерот НЕ МИ СЕ ПОЈАВУВА НИКАКВА СЛИКА НА МОНИТОРОТ...САМО МИ ПИШУВАOUT OF RANGE!
некој да не знае во што е проблемот?Здраво, сакам да прашам нешто
земав нов пц и ставив Windows 7. проблемот ми е во тоа што кога ќе го ставам пцто на слееп за 10 мин ми се пали сам, понекогаш и за 2 мин некогаш не се пали додека не го стиснам јас маусот или тастатурата. што е проблемот и како да го решам ? поздрав
Ај пробај вака: Device Manager, Nework Adapter, Properties, Power Management, отштиклирај го Allow this device to wake up и рестартирај го компјутеротнекој да не знае во што е проблемот?
Имаш друг монитор да го поврзеш со компјутерот па после преку сејф мод да ги вратиш првобитните сетинзи ?Не бива..пак истото ми се појавува
еве слика
Немам друг овој е...Пробав restore преку safemode и ништоИмаш друг монитор да го поврзеш со компјутерот па после преку сејф мод да ги вратиш првобитните сетинзи ?
го направив ова па сеа ќе видиме што како иначе за што е оваа функција?Ај пробај вака: Device Manager, Nework Adapter, Properties, Power Management, отштиклирај го Allow this device to wake up и рестартирај го компјутерот
А нема мониторот опција да наместиш резолуција преку копчината на него?Немам друг овој е...Пробав restore преку safemode и ништо
Не ја користи Sleep опцијата, доста багосана е и понекогаш знае да направи сериозни проблеми како кај мене што направи, не POST-ираше компјутеров, па морав Reset CMOS да направам, оттогаш не користам Sleep.Здраво, сакам да прашам нешто
земав нов пц и ставив Windows 7. проблемот ми е во тоа што кога ќе го ставам пцто на слееп за 10 мин ми се пали сам, понекогаш и за 2 мин некогаш не се пали додека не го стиснам јас маусот или тастатурата. што е проблемот и како да го решам ? поздрав
Види не е добро ни да се исклучува компјутерот постојано. Кога компјутерот го ресетираме или исклучуваме, неговите компоненти се реметат многу. Самиот прави проверка ха системот и врши еден вид на стрестест.Не ја користи Sleep опцијата, доста багосана е и понекогаш знае да направи сериозни проблеми како кај мене што направи, не POST-ираше компјутеров, па морав Reset CMOS да направам, оттогаш не користам Sleep.
Ако идеш негдека мавни му Shut Down само и готово
Не е до опцијата до хардверот е. А корисна опција е, можи да ти заштеди доста струја.Не ја користи Sleep опцијата, доста багосана е и понекогаш знае да направи сериозни проблеми како кај мене што направи, не POST-ираше компјутеров, па морав Reset CMOS да направам, оттогаш не користам Sleep.
Ако идеш негдека мавни му Shut Down само и готово
Десен клик на звичникот долу Playback Devices>Communications и одбери го Do NothingКако да направам да не ми се намалува јачината на музиката што ја слушам на АИМП кога ќе ми е упален скајп и кога ќе се гледам со некој на камера, барав и барав и никако неможам да најдам.