Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Passed down to you..

Од утринската посета кај братучетка ми, преку пладневниот домашен зелник до вечерашното одлично друштво makes Saladin a very amused chap.

Екскурзии на умот и набрзо и на телото. Само да се погоди убав сончев ден и таму сум.

so says Saladin.

P.S. We are all who we are.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Неможам да ти опишам колку сум среќна, најсреќнааааааааа, пресреќнааааааа :love:
Среќна што го имам, незнаеш колку го сакам :love: :X3:

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,
И додека целото време повторував дека сум добро всушност кажував нешто што посакував да биде така. Вистина е дека бев поразена,повредена. Ме повредија ми ја разнишаја вербата во себе. Кога од некого нешто не очекуваш,кога за момент се чуствуваш безбедно дури ништо лошо не ни претчуствуваш,за да на крај добиеш се што не си очекувал. Мислев добро сум, убавите работи околу мене нема да ги засени едно нешто. Но се излажав. Животот е баланс меѓу црни и бели лаги,црни и бели вистини. Умереноста е тоа што ги одржува. Теорија на релативност обоена во шаренило.. И сега сваќам дека смешно е да кажам дека сум добро. Во ред да пуштам солза зар не? Никој не е силен цело време...И како што кажала еднаш Џенис Џоплин ...

Не се комромитирај , ти си се што имаш !

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга,
И додека целото време повторував дека сум добро всушност кажував нешто што посакував да биде така. Вистина е дека бев поразена,повредена. Ме повредија ми ја разнишаја вербата во себе. Кога од некого нешто не очекуваш,кога за момент се чуствуваш безбедно дури ништо лошо не ни претчуствуваш,за да на крај добиеш се што не си очекувал. Мислев добро сум, убавите работи околу мене нема да ги засени едно нешто. Но се излажав. Животот е баланс меѓу црни и бели лаги,црни и бели вистини. Умереноста е тоа што ги одржува. Теорија на релативност обоена во шаренило.. И сега сваќам дека смешно е да кажам дека сум добро. Во ред да пуштам солза зар не? Никој не е силен цело време...И како што кажала еднаш Џенис Џоплин ...

Не се комромитирај , ти си се што имаш !
Ќе ти го крадам ова кај и да е :) Ако треба да платам нешто, кажи сега или молчи засекогаш ...

иначе Драга ...

мислам дека малце згрешив со потегов, но "if you never try, you'll never know". Останува да чекам!

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.031
Драга....утре сум на работа.....:( јбг......вторник втора, од сред само прва......
мразам кога сум замена за работа.....
не ми е до тоа....проблем е што нема да ја видам puma-та....нема да ми тргне денот без нејзината насмевка.....

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Темперните ми се исушиле. Можда година дена ги неам употребено и сега седнав да цртам.....
FML -.-

п.с.

I

indigo child

Гостин
Одсекад сум се прашуела. Зошто луѓето што бараат љубавни савјети у темата наменета за тоа, прво не идат да се советуваат со своите блиски, него одма идат праат профил и прашуваат во темата?
Понекад и ја сум таква, да знаеш. Веќе немам љубавни проблеми, со себе иам проблеми. Си плачам навечер, си јачам карактер. Јаки4ко ми е.
Така ја, да те поздраам.
И на првата љубов моја срценце да ѝ пратам <3
Многу фејк другарки иам. Не у врска со мене, него онака, фејк се. Постираат блуз песни, слушаат Леди Гага и остали лејм работи...-.-

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Човештвото е една мнооооооооооогу жална сорта. Да не кажам трагична.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Драга.
Неможам да ги сфатам.
Чист пример.
Фејсбук.
Правиш рандом муабет.
Ти вика дека не слуша рап и плус дека ја мрази целата култура.
Претходно.
Лајк од истата личност. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom