Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Пумпајте ја Малага сега, ама вечерва околу 23:50 насловна на спортските весници: 'Whatever Real Madrid can do, Barcelona can do better!' :pipi:

па уствари да, вас ви судат секакви пенали... :ROFLMAO:

Вака без да читам што сте напишале у овие три страни... Фабрегас мислеше дека ова е Марсело па ќе му преќути за расистички навреди, али Кануте :pos: ... нема лабаво... а сигурен сум дека имало навреда оти тоа го прават постојано...

Сеа некој ќе ме цитира као: И у Барса има црнци, не е точно тоа за навредите... Шо има веза јеботе...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе оволку нема да свршите ако Меган Фокс и Адриана Лима полуголи, играат на шипка пред вас.
Немаше ништо да има (со ова “ништо“, мислим у споредба со ова што е сега), доколку твоите не изиграваа мангупи и викаа демек се радуете што сте им дале 4 гола на Малага, а ќе видите Барса вечер што ќе напрае. Епа трпите сега!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вака сеа, од ко прочитав...

Значи, контакт имаше, минимален, Иниеста одеше на пенал, го доби. Али Севиља се поголеми цигани од овие, тепаат не е*аваат... Барса го навлекува гневот со глумата и играта, ова беше и ептен педерски пенал по минимален контакт у 90та... Али Итуралде Гонзалез беше судија, на ретардираните не треба да им се замери... И тука се Севиља кои се фајтери, го покажале тоа многупати до сеа, очекував дека ќе избувнат ако има ваква ситуација. Валдез - класика... :pos:

Нејасно ми е, шо пишуваат каталонциве, ТИ НЕ СИ ФАН НА РЕАЛ, ти, ти и ти... Шо има веза тоа !? Ако не се фанови на Реал не смеат да ви маваат сеир !? dafuq !? Знам правилото е дека против Барса несмее нишо да се каже али ипак...

И мене ми е мило не шо Барса не победи него шо Севиља не изгуби. На една мочана Малага и даваат помал коеф. (нема врска шо играше дома) а на една силна Севиља и даваат потценувачки коефициент...

Како и да е, Леванте утре избива на прва позиција. AMUNT LEVANTE !!! :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Немаше ништо да има (со ова “ништо“, мислим у споредба со ова што е сега), доколку твоите не изиграваа мангупи и викаа демек се радуете што сте им дале 4 гола на Малага, а ќе видите Барса вечер што ќе напрае. Епа трпите сега!
Знаеш мене колку ми е тешко, шо некој нема попаметна работа во 12 саат во сабота навечер, отколку да седи на форум и да кажува ваков бил Иниеста (од толку играчи баш Иниеста го најдовте) таков бил. Ова ти е под број 1
Под број 2 пенал имаше незнам оти само кењате општо сите тука.
Број 3, ги славевте 4 гола дадени на Малага, мислиш демек Господ за јајца сте го фатиле
Број 4, секоја година е овака на почетокот, се наоѓаат падобранци да солат памет, да кажуваат шо било и како било, да ја прават Барса подоле од дното, за после утакмица со Реал или таму некаде во мај истиот тој ќе дојде и ќе ти кажe "леле браво, многу сте јаки, заслужено ви е, во финалето бевте одлични, годинава бевте незапирливи" и ред други комплименти.
И искрено не планирам да се расправам и да билдам мислења вечерва, ама ние ќе си уживаме на трето место, вие одмарајте на второ и сите среќни и задоволни можеме да го чекаме дербито за титулата против Леванте:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Знаеш мене колку ми е тешко, шо некој нема попаметна работа во 12 саат во сабота навечер, отколку да седи на форум и да кажува ваков бил Иниеста (од толку играчи баш Иниеста го најдовте) таков бил. Ова ти е под број 1
Под број 2 пенал имаше незнам оти само кењате општо сите тука.
Број 3, ги славевте 4 гола дадени на Малага, мислиш демек Господ за јајца сте го фатиле
Број 4, секоја година е овака на почетокот, се наоѓаат падобранци да солат памет, да кажуваат шо било и како било, да ја прават Барса подоле од дното, за после утакмица со Реал или таму некаде во мај истиот тој ќе дојде и ќе ти кажe "леле браво, многу сте јаки, заслужено ви е, во финалето бевте одлични, годинава бевте незапирливи" и ред други комплименти.
И искрено не планирам да се расправам и да билдам мислења вечерва, ама ние ќе си уживаме на трето место, вие одмарајте на второ и сите среќни и задоволни можеме да го чекаме дербито за титулата против Леванте:)
1. Незнам кај виде мој пост уопште, а камо ли за Иниеста нешто да сум пишал.
2. Исто, незнам кај виде мој пост, а камо ли за пеналот.
3. Ах, извини. Ти може Барса кога ќе даде гол, си седиш онака како ништо да не било? (и за ова важи истото од погоре, мој пост немало а камо ли за славење на гол, обично утакмица си гледам пред ТВ на раат и не ни помислуем да седнем на компјутер додека трае утакмицата).
4. Па сега, ти ако 2 ипол год. ги рачунаш за “секоја година“, тоа си е твое.
Итн итн итн итн...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
1. Незнам кај виде мој пост уопште, а камо ли за Иниеста нешто да сум пишал.
2. Исто, незнам кај виде мој пост, а камо ли за пеналот.
3. Ах, извини. Ти може Барса кога ќе даде гол, си седиш онака како ништо да не било? (и за ова важи истото од погоре, мој пост немало а камо ли за славење на гол, обично утакмица си гледам пред ТВ на раат и не ни помислуем да седнем на компјутер додека трае утакмицата).
4. Па сега, ти ако 2 ипол год. ги рачунаш за “секоја година“, тоа си е твое.
Итн итн итн итн...
Препрочитај го цел пост уште неколку пати и ќе сфатиш дека всушност зборувам во МНОЖИНА а не во ЕДНИНА.
И само на 4. посебно ќе ти реплицирам. Јас сум на форумов 3 години, така да можам да зборувам само за тие 3 години, за пред како и шо било искрено да ти кажам појма немам.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Препрочитај го цел пост уште неколку пати и ќе сфатиш дека всушност зборувам во МНОЖИНА а не во ЕДНИНА.
И само на 4. посебно ќе ти реплицирам. Јас сум на форумов 3 години, така да можам да зборувам само за тие 3 години, за пред како и шо било искрено да ти кажам појма немам.
Знаем, разликуем множина и еднина. Ама ти мене ми реплицираше, а у таја “множина“ ме ставаше и мене.
Нема врска, ќе се чуемо после Ел Класико.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дај нека стави некој табела...немам лимит ебаго. :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дај нека стави некој табела...немам лимит ебаго. :icon_lol:
Абе ти многу си бил напорен бе :)
Ти кажав и на Фејсбук, Леванте се шампиони другото и не е толку битно ебаго :)

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Вака без да читам што сте напишале у овие три страни... Фабрегас мислеше дека ова е Марсело па ќе му преќути за расистички навреди, али Кануте :pos: ... нема лабаво... а сигурен сум дека имало навреда оти тоа го прават постојано...

Сеа некој ќе ме цитира као: И у Барса има црнци, не е точно тоа за навредите... Шо има веза јеботе...
прееска сакав да пишам на заебанција "мурињо ги забележал квалитетите на кануте" .. печен играч за реал, заинтересирани се да го земат. баш нивни профил на играч.

која иронија, еве доказ дека таа заебаанција и не била далеку од вистината. стварно го забележуваат и просто се диват на такви потези. јеби га, менталитет е у прашање: удри мавај. кога нема резултат се тешат со : пипни ми мускул колку сум јак.

трагикомедија

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
прееска сакав да пишам на заебанција "мурињо ги забележал квалитетите на кануте" .. печен играч за реал, заинтересирани се да го земат. баш нивни профил на играч.

која иронија, еве доказ дека таа заебаанција и не била далеку од вистината. стварно го забележуваат и просто се диват на такви потези. јеби га, менталитет е у прашање: удри мавај. кога нема резултат се тешат со : пипни ми мускул колку сум јак.

трагикомидија
dafuq !?

Го глеаш ли :pos: после Кануте !? Или и постов ќе ми го испревртите у друг контекст !? Глеаш ли дека се зае*аваме цело време. Добро, знам дека не трпите шала на сметка на Барселона... А оспеднати сте со Мурињо ебаго, само Por que ви е у глава... :rolleyes:

И колку што тоа е лошо (тепањето), толку лошо е и провоцирањето...

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
dafuq !?

Го глеаш ли :pos: после Кануте !? Или и постов ќе ми го испревртите у друг контекст !? Глеаш ли дека се зае*аваме цело време. Добро, знам дека не трпите шала на сметка на Барселона... А оспеднати сте со Мурињо ебаго, само Por que ви е у глава... :rolleyes:

И колку што тоа е лошо (тепањето), толку лошо е и провоцирањето...
добро де и јас на заебанција мислев тоа да го кажам
бидејќи "брцање во око", "давење", "мајагери" "маваши-гери"... се дел од фудбалската техника на еден друг клуб. па помислив дека ги забележале тие квалитети.

тепањето и провоцирањето двете му припаднаа на кануте.
кануте помисли дека се наоѓа на некоја ливада, а он е нај-јак у маало. веројатно за момент си помисли дека е ацо-нинџата
примитивизам. недостојно за коментар.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.616
Значи и против Севиља, Барса биле провокатори?! :rolleyes: А, ова што го направи Кануте, на чист пенал во 92ра минута? Ова не е никаква провокација, нормално, моното Кануте е чист како и сите 'испровоцирани' од играчите на Барса. (y)

И ова е мала лекција за тоа како се поднесува пораз(иако на семафорот е нерешено):
*Само не ми ги спомнувајте прскалките

3. Ах, извини. Ти може Барса кога ќе даде гол, си седиш онака како ништо да не било?
Јас лично, 60% од головите на Барса вака ги 'прославувам'. Не знам шо е веќе толку за прослава кога од 6-0 ќе направиш 7-0 или 8-0 против Осасуна.

Kajgana Shop

На врв Bottom