Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не ме потсеќај брат,листот ми беше хаос,коленото,квадрицепсот...и прстите :D Ама не побарав ни 1 фаул мислам:icon_mrgr:
Јуначки издржа а лизгачкиот беше грешка и уште ми е криво :unsure:. Ми се испушти иако успеав колку толку да те спречам да не дадеш уште неколку голчиња на што сум посебно горд :icon_mrgr:.

Таа утакмица играше ко ненормален се чудев што да ти правам, кошмар ни стана :pos:.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Ако случајно наредна утакмица играш во напад,специјално за тебе ќе седам позади и нема да те оставам да мрднеш.
Ехх,си игра со оган еј :sneaky:

*едвај чекам да пише Урбан дека ќе игра,не сакам да пропадне фудбалот :S
Уште ти им фалиш позади и напред кој ќе даде гол? :D

В

Вори

Гостин
Уште ти им фалиш позади и напред кој ќе даде гол? :D
Сајбер :cool:
Редно е да распали,а верувам во него јас!
Бај д веј,и ја не играм напред бе.Како ќе ми текне,така.Слабоста во нашата екипа е во тоа што некад делуваме како раштиман оркестар.

Ко ќе размислам подобро,можда фали некој авторитен како Кајзер,некој капитенски настроен.Да ни влепува по два-три шамари,после секоја изгубена топка или направена грешка.

G

_Ghost_

Гостин
Сајбер :cool:
Редно е да распали,а верувам во него јас!
Бај д веј,и ја не играм напред бе.Како ќе ми текне,така.Слабоста во нашата екипа е во тоа што некад делуваме како раштиман оркестар.

Ко ќе размислам подобро,можда фали некој авторитен како Кајзер,некој капитенски настроен.Да ни влепува по два-три шамари,после секоја изгубена топка или направена грешка.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
И ја така мислам сеа бевме 7 + Кајзер + Левак + Лаззи (+Мац?) = 10(11) души :D

една екипа 25 мин ќе игра другата 25 мин ќе игра :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Иcтото го мислам како Вори.Ни треба капитен а најдобар избор спрема мене е Гоуст!!
ПС.И ја верувам во Сајбер,ама САјбер нигде го нема ми рече дека ќе одиме на пиво и го снема... :pos:
--- надополнето: Oct 22, 2011 11:30 PM ---

една екипа 25 мин ќе игра другата 25 мин ќе игра :pos:
Што убаво!Две муви со еден удар!!:D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Kaiser spremaj taktika za cetvrtok ke bideme garant 10+ :D

Една екипа 25 мин ќе игра другата 25 мин ќе игра :pos:
Упс, ова ќе биде проблем, ќе им пуштиме 2 екипи па ќе видиме која повеќе голови ќе шибне :pos:.

Инаку јас, Левак и Лаззи ако направиме линија нема до гол да дојдат :pos:.

Другите само давајте голчиња :D.

Дечки одам да спијам, не киснете до 5 сабајле да бидете орни за четврток :icon_lol:.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Ајдееее пак у 3 дома:pos:
Што се жалиш бе ајде исто ви се фаќа...а 9 а 11 секако тепаме...:icon_mrgr::icon_lol:
Него Super, пуштиле ли тоа греењето таму брат,зашо предходниов пат не осеќав ни прсти ни раце ни нозе ни ништо,цел бев замрзнат:D

A

Alexander Nevsky

Гостин
Што се жалиш бе ајде исто ви се фаќа...а 9 а 11 секако тепаме...:icon_mrgr::icon_lol:
Него Super, пуштиле ли тоа греењето таму брат,зашо предходниов пат не осеќав ни прсти ни раце ни нозе ни ништо,цел бев замрзнат:D
Абе реално да не ви е The Dude ќе губите како Андора...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
А како даде 2 гола?Вие црвените само за лажање сте!! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom