Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ibrahimovic ja odbral barca,mene licno ne mi se sviga da dojde toj igrac vo barca ama toa ke go ostavime za letoto a za utre odime na pobeda...
informacijata e od sport.es
Нема шанси боље нека оди во Реал М на нас не ни треба.
Меси изјавил дека на Стемфорд Бриџ играл со 30ка и 19ка сега е на ред со 10ка да победи.:):)

Нема шанси боље нека оди во Реал М на нас не ни треба.
Меси изјавил дека на Стемфорд Бриџ играл со 30ка и 19ка сега е на ред со 10ка да победи.:):)
Што имаат врска броевите.Уште не можам да го преболам натпреаварот Барса-Челзи.Во прашање беа многу пари,ама ајде ќе пробаме утре 2 пак.Па ако може нека изгуби .

Што имаат врска броевите.Уште не можам да го преболам натпреаварот Барса-Челзи.Во прашање беа многу пари,ама ајде ќе пробаме утре 2 пак.Па ако може нека изгуби .
Абе како некое дрво си па со 30ка и со 19ка нема победено сега со 10ка ќе победи.:vozbud:

Сега прочитав на спорт.ес дека Анри вчера не тренирал и дека утре пред почетокот на натпреварот ќе се знаело дали ќе игра или не. Незнам што мучки праат и дали ова е некоја тактика или серјозно е во прашање неговото играње.
За утрешниот натпревар само едно нешто ме плаши, а тоа е малиот терен на Челзи.

abe jas mislam deka anri ima mala povreda na nogata ama ne e do tolku seriozna kako so najavuvaat,se mislam deka sakat kako iznenaduvanje da ispadne anri i do go iznenadat hiding oti veruvam deka pederot pak ke se brani
a inaku da ne znae nekoj kolku e pomal stemford bridz od nou kamp

разликата помеѓу двата стадиона не е многу голема... Стемфорд бриџ 103 x 67 метри, а Камп Ноу 105 x 68 метри

податоците се извадени од википедиа, верувам дека се точни иако чудно ми паѓа... сепак мислам дека и поставеноста на камерата си го прави своето ама повторно е тешко за верување дека се работи во само 2-3 метри разлика:toe:http://en.wikipedia.org/wiki/Camp_Nou#cite_note-info-0

ako ova e tocno za gooleminata na stadionot togas mislam deka nema da ima problem zasto ne e golema razlikata

За утре само се молам да се отворат малку Челзи, па тек тогаш ќе ја видат силината на Барса. Ама Хидинк не е будала, па да се отвори на велико, туку мислам дкеа пак ќе не остави анс да напаѓаме, а они да чекаат шанса од контри. И утре изгледа ќе биде ебати фудбалот ебати:tapp:

абе вака така Челзи ќе мора да нападне сакале или не.... гол им е потребен за да идат понатаму па мислам дека Барса тука ќе си ја искористи својата прилика, иако Барса не е таков тим што фаќа на контри ама мислам дека Пеп ќе знае како да се снајде

isto kako i minatiot pat celzi ke se brani i ke ja ceka sansata vo kontra i puknatina vo onaka slabata odbrana
no barsa mora da postigne prva gol a ako postigne prva gol uveren sum deka odime vo finale so man,a ako celzi prv postigne gol ke bide mnogu mnogu tesko

eve izjava na zidan koj veli deka REAL TREBE DA UCI OD BARSA:vozbud::vozbud:
http://realmadrid.gol.bg/article.php?id=55135

stvarno imate problemi so odbranata? ili shpekulacii se?

добро пике ви е тука ама тешко многу тешко

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom