iPhone 4S vs Galaxy SII

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Би го одбрал:

• Вкупно гласачи
    157
Јас мислев дека Самсунгот ќе се искрши повеќе, но не било така. Браво за Самсунг. Поквалитетни, појаки перфоманси....Ајфонот само што повеќе се продава. Ништо друго.
Јас користам Galaxy S, летово ми падна од рака од 1,5 метри на плочки директно на екран (исто како на видеото), излета и капакот од батеријата и батеријата, ме облеа ладна пот:). Си викам готов е. Вратив се назад го уклучив пробав се, тачот, GPS, камера и се си работи беспрекорно до ден денес и ако ми веруваш нема ни една гребнатинка, сум имал среќа. Затоа следен ке ми биде пак Samsung дефинитивно.

Јас користам Galaxy S, летово ми падна од рака од 1,5 метри на плочки директно на екран (исто како на видеото), излета и капакот од батеријата и батеријата, ме облеа ладна пот:). Си викам готов е. Вратив се назад го уклучив пробав се, тачот, GPS, камера и се си работи беспрекорно до ден денес и ако ми веруваш нема ни една гребнатинка, сум имал среќа. Затоа следен ке ми биде пак Samsung дефинитивно.

Затоа уште 200 години ќе постои САМСУНГ. Затоа освоија Смартфон на годината.

Затоа уште 200 години ќе постои САМСУНГ. Затоа освоија Смартфон на годината.
Море не се знае ништо за никого, со ова војниве со патентите сешто може да се случи преку ноќ. Во секоја втора држава низ светов има судски процес меѓу Apple и Samsung и се банираат меѓу себе.

Јас мислам дека нема да трае вечно лидерството на Епл. Кога тогаш ќе паднат. Сеа може се лидери на пазарот по продажба на телефони, но утре може да се Самсунг или Нокиа. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите. А тоа помеѓу Епл и Самсунг нема да трае уште долго. Некој ќе попушти.

Е ова е веќе за честитање првпат гледам не некој форум да се почитува нешто што не е од ЕЈПЛ туку еден одличен производ од просечна компанија како Самсунг (за мобилни) браво за сите што гласале за С2-ката, дефинитивно најдобриот телефон во 2011та

Јас мислам дека нема да трае вечно лидерството на Епл. Кога тогаш ќе паднат. Сеа може се лидери на пазарот по продажба на телефони, но утре може да се Самсунг или Нокиа. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите. А тоа помеѓу Епл и Самсунг нема да трае уште долго. Некој ќе попушти.
Како нема да трае, зошто Google ја купи Motorola, за да се заштити од тужби за користење туѓи патенти. Motorola е бренд со најголем број на патенти. Инаку никој нема да попушти зошто ако попушти тоа значи бан за нивните производи каде што се води судскиот спор, во таа држава. Сега и Java најавува тужби за незаконско користење на нивните патенти. Значи војната само се зголемува, никој не попушта.
--- надополнето: Oct 22, 2011 8:29 AM ---
просечна компанија како Самсунг (за мобилни)

Јас не се сложувам со тебе, Samsung ги произведува А5 dual-core процесорите за Iphone 4s и a и го имаат најдобриот екран на пазарот Super Amoled Plus кој може да го видиш на Galaxy SII или на новиот Nexus. Така да Samsung е се само не просечен бренд. :)

zocc Мислев само до сега дека беа просечни а сега се за мене најдобри, не очекував такви промени дека ќе се случат кај мобилниве за толку краток период ама ете сега фирма како самсунг вади најдобар телефон , не нокиа, не ејпл туку самсунг !

Ебати квалитетот на Самсунг,кога имав Самсунг и кога ми падна телефонот неможев слики да мењам,дур да сликнеш со Самсунгов 1 слика со Ајфонот ќе направиш 20 слики.И затоа не купив самсунг,за ова видеово од кај знаете камо ќе се однесува самсунгот после пагањето.

Apple rules

Samsung Galaxy S II е ѕвер телефон. Поготово сега за некој месец кога скоро сите android телефони ке можат да направат надградба на оперативниот систем на Android 4.0 Ice Cream, тогаш има да биде доста интересно. Поготово кога ке имаш Galaxy S II со Ice Cream оперативен софтвер е тек тогаш ни iPhone 6S нема да биде побрз!!!

Ебати квалитетот на Самсунг,кога имав Самсунг и кога ми падна телефонот неможев слики да мењам,дур да сликнеш со Самсунгов 1 слика со Ајфонот ќе направиш 20 слики.И затоа не купив самсунг,за ова видеово од кај знаете камо ќе се однесува самсунгот после пагањето.

Apple rules
A за кој модел на Samsung збориш т.е. ти се случило тоа ако може да знам??

Ова ми се случи на Самсунг S8300 ultratouch :)

1. Тоа може да ти се случи на било кој телефон ако ти падне незгодно, телефоните треба да се чуваат
2. Тој модел што си го имал е ниска класа и не се споредува ни од блиску со 2та модела горе спомнати

Ова ми се случи на Самсунг S8300 ultratouch :)
Друже па овој модел не може да се спореди и нема никакви допирни точки со Galaxy линијата. Дури не е ни smartphone. Неблагодарно, ама убаво викаат, колку пари толку музика. :)

Random 2 sliki so zemav so galaxy s2 kaj kale u oblasta kaj spomenikot kaj Delcev..

2ljrti8.jpg

VUgpq.jpg

Камера прва класа има самсунгов :O

Gorilla Glass FTW

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom