Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има пренос утре на РТС 2!
АЈМО ЦРНО БЕЛИ!
На Спорт Клуб 3 ќе ја пренесуваат утакмицата.Ја немам РТС 2, само РТС Сат, ако има некој линкови во текот на утрешниот ден, нека стави обавезно... И да бидат со квалитетна слика
П.С. А, ќе има на Б92 или СпортКлуб? Видов прееска даваа Евролига на СпортКлуб, па може ќе не даваат?
Саванович и Кинсеј ве утепааДобро изгубивме што изгубивме, ама според мене клучниот момент беше кога Милосавлјевич погоди тројка, но ја згазна линијата за аут и кога на Пекович и Радулјица овие педерите им досудија 4 фаул.Нормално е тоа судиите ке ги влечат до Ф4 кој се игра во Истанбул.Инаку после утакмицата останавме на трибини и се пееше традиционалното ,, И када не будеш први ти ..." едно 30 мин, играчите излегоа повторно на терен и заедно пеевме![]()
Саванович и Кинсеј ве утепаа![]()
Па и Ефес е нов тим, нов состав, што има врска тоа, нека си организираа пријателски натпревари пред Евролигава...кога судиите ќе те скинат на неколку наврати паѓаш на морал не може такви фаули да свират за Радуљица и за Пекович додека Мачван 2 дена е во клубот нов тим мора да се уиграат според мене екстра издание и покрај поразот..