Z
ziko bt
Гостин
Ми се чини до 25.10Знае некој до кога е последниот рок за пријавување семинарска марктеинг?
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ми се чини до 25.10Знае некој до кога е последниот рок за пријавување семинарска марктеинг?
Колега колоквиумот е заклучно со 8ма тема, без 7ма... А за полагање, тежина, незнам бидејќи и јас прв пат го полагамСакам да прашам ако знае некој до која страна треба да се учи Финансиски менаџмент и дали е нешто скратено и ако може некој од постариве колеги да каже дали е колквиумот тежок за полаѓање или пак дава професорот некои полесни прашања ?
Не треба 7ма??? Кога го кажал тоа ?..ја мислам дека требаКолега колоквиумот е заклучно со 8ма тема, без 7ма... А за полагање, тежина, незнам бидејќи и јас прв пат го полагам
Една колешка го прашала а и плус и минатата година не требала 7ма тема...Не треба 7ма??? Кога го кажал тоа ?..ја мислам дека треба
Треба 7ма глава, ја предаваше професорот кога немаше струја.Не треба 7ма??? Кога го кажал тоа ?..ја мислам дека треба
Зашто да нема? Да не е ден на дрвото што го зборат веќе цел месец?Знае некој што ќе се дешава на наш факултет во среда? Ќе има предавања?
Леле јас се извинувам, сум видела финансиски пазари, извинете извинетеТреба 7ма глава, ја предаваше професорот кога немаше струја.
Да бе .. за кого како за некого ден на дрво за некого роѓенденЗашто да нема? Да не е ден на дрвото што го зборат веќе цел месец?
Финансиски менаџмент нема скратено ништо друго освен тие 4-5 странички на почеток што ги кажа. Седма тема лани не им била скратена... така да веројатно треба да се учи.