Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Dali finansisko smetkovodstvo moze da se polozi so prasanjata od libro/zoki ili treba i da se cita od knigata?

Kolegi,mikroekonomija profesorkata dali pusti spisok za polaganje preku kolokvium?I ako pustila,dali ima uste sansi da se potpisam ? Deka samo ednas imam otideno,pa sea mi tekna na toj spisokot :D

zdravo sakam da prasam dali vo slucaj da treba da prezapisam predmet ke treba da se prefrlam vo privatna kvota?

zdravo sakam da prasam dali vo slucaj da treba da prezapisam predmet ke treba da se prefrlam vo privatna kvota?

Не, и пишувај на Кирилица.

Губење на статусот студент во државна квота

Студент запишан во државна квота преминува во статусот студент со кофинансирање (приватна квота), ако е задоволен еден од следниве услови:
  • до почетокот на петтиот семестар не ги положил запишаните предмети од првата студиска година,
  • до почетокот на седмиот семестар не ги положил запишаните предмети од втората студиска година,
  • до почетокот на деветтиот семестар не ги положил запишаните предмети третата студиска година,
  • до почетокот на единаесеттиот семестар не ги положил запишаните предмети од четвртата студиска година.
Доколку студентот извршил замена на неположен изборен предмет со друг изборен предмет, тогаш тој предмет влегува во наведените услови.

Сакам да прашам ако знае некој до која страна треба да се учи Финансиски менаџмент и дали е нешто скратено и ако може некој од постариве колеги да каже дали е колквиумот тежок за полаѓање или пак дава професорот некои полесни прашања ?

Знае некој до кога е последниот рок за пријавување семинарска марктеинг?

KOLEGI...KOJ JA IMA DELOVNA ETIKA KAKO IZBOREN, MOZE LI DA MI KAZE DO KOJA TEMA E ZA PRV KOLOKVIUM? :)

Kolegi,mikroekonomija profesorkata dali pusti spisok za polaganje preku kolokvium?I ako pustila,dali ima uste sansi da se potpisam ? Deka samo ednas imam otideno,pa sea mi tekna na toj spisokot :D
да да пушти .. рече дека до наредна недела може да се потпишат ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom