Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Како што прочитав, вечер после 12 тие што имаат направено pre-order преку стим ќе може да ја симнуваат, значи во текот на утрешниот ден да ја очекуваме низ торент страниците, а ? :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Јас ја играм веќе 5 години и ниту еднаш не ми направила crash dump :) Сигурно компјутерот ти е ок?
Kompjuterot ok mi e,so piratskive verzii sekoj ima razlicni iskustva...mislam na menagerkata 2010 na sekoj vtor mu pravese crush dumps ako pocnese so italijanskata liga...citav i po stranskive formi,sekoj vtor na toa se zalese...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Освен ретардираното "array access out of bounds" на 2008 мислам, кое ми ја гасеше играта(мамицата!!!) додека не му најдов цака, и кое и на оригиналот се дешаваше... никаков друг посериозен баг не сум имал уште од Чемпионшип Менаџер.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дознав дека Едиторот ќе биде stand-alone програм и ќе се симнува посебно преку Стим, нема да биде вклучен во играта на ДВД верзијата.
Паметна одлука, сега ќе можат да прават посебни пачови за Едиторот, посебни за играта, нема да мора да се чека Јануари за пач за Едиторот.

Имам неколку големи идеи за проекти, ако е стабилен Едиторот, за разлика од катастрофалниот Едитор на 11-ката, би можел конечно да направам целосен Fantasy rework на database.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ќе ставите здрави линкови за длоад на играва у ПП/тема ?

Тенк ју вери мач !

П

Паспарту

Гостин
Ајде че ве моља кој мојт еден линк да ми пратит, фала ногу (y)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Дознав дека Едиторот ќе биде stand-alone програм и ќе се симнува посебно преку Стим, нема да биде вклучен во играта на ДВД верзијата.
Паметна одлука, сега ќе можат да прават посебни пачови за Едиторот, посебни за играта, нема да мора да се чека Јануари за пач за Едиторот.

Имам неколку големи идеи за проекти, ако е стабилен Едиторот, за разлика од катастрофалниот Едитор на 11-ката, би можел конечно да направам целосен Fantasy rework на database.
не знам колку е тоа подобро...:unsure: со едиторот може да се направи македонската лига да работи веднаш...
ајде давајте предлог пред да ја снимам со кој да играм:D

Kajgana Shop

На врв Bottom