THE_CHOSEN_ONE
1903-2012
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 3.724
- Поени од реакции
- 1.333
Имаш морони од клиенти кои бираат моронски дизајни, и замисли само си потрошил 5,6 саати од твојот живот си ја внел сета креативност и ентузијазм за само 0 долари.Малкуми е чудно никој не го претставил до сега моментално најдобриот сајт во светот за фриленсер работа 99Design.com Не се мачето со страни како freelancer.com и Donanza.com затоа што таму од Индијците и пакистанците нема никогаш да добиете работа.Предноста на 99design e што само треба да се регистрирате и пота можете слободно да учествувате на кој било од 1000 активни огласи поделени во 12 категории.Тука секој може да понуди свој дизајн затоа што огласите се од отворен тип а не како на донанца.ком каде што се бира 1 дизајнер за најниска цена.Има за секого по нешто моментално има 714 активни огласи за изработка на логоа,133 за изработка на веб страни итн.На оваа страна сум активен веќе 1 година и сум презадоволен од условите што се нудат.До сега сум сретнал само 1-2 македонци и не знам зошто ги нема многу повеќе,можеби овој пост ќе придонесе да се намножиме ).За се што не ви е јасно за оваа страница слободно можете да ме прашате и ќе ви објаснам.
На крај ќе ти рече нешто во стил, боите не ми се свиѓаат си можел повеќе да користиш градиенти.
Боље роб да бидеш отколку да се надеваш на 99designs.com барем однапред ќе знаеш која ти е дневницата.
За дизајнер новајлија кој сака да се проба колку го бива нека изигра максимум 10 контести(надавања) зошто понатаму нема поента.
Самиот концепт на сајтот е убер моронски, тоа ти е исто ко јас да речам ај вие 20 души правете торта па откако ќе ја направите јас ќе пробам од секоја од нив(читај:20 торти) и ќе ја купам таа што ми се свига, а вие останатите можете слободно да пушите.