Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.120
- Поени од реакции
- 8.061
грешка сум бил..кај нас велеја дека бале бил Алумина али нема везе играчиште е детето треба во металург да игра а не втора или трета лигагрешка си, јас зборав со Бале
грешка сум бил..кај нас велеја дека бале бил Алумина али нема везе играчиште е детето треба во металург да игра а не втора или трета лигагрешка си, јас зборав со Бале
Da da 3000 evra jas gresno sum napisal3 000 беа не 300
Па додека играат некои играчи како Бојата и Циле нормално е да губиме...не знам што е толку неочекувано кога толку ни е силата и реално не сме кој знае колку квалитетни..дома зарем не гледате сите победи ни се на сила и на име..а на гости кој знае дали ќе победиме барем уште 2-пати до декември..Како можеше од овие умрените да изгубиме
Ако не собериме бодови на гости ништо не прајме, овие се крепат само на домашни натпревари....
Цилето денес изгледа беше на работа пошто воопшто не беше земен, а Бојата стандардно потфрли(заебанција настрана Цилето ко ке игра ми се чини поубоити сме во нападо)Па додека играат некои играчи како Бојата и Циле нормално е да губиме...не знам што е толку неочекувано кога толку ни е силата и реално не сме кој знае колку квалитетни..дома зарем не гледате сите победи ни се на сила и на име..а на гости кој знае дали ќе победиме барем уште 2-пати до декември..
Со други зборови ова е само шминкање и мора да се направат трибини позади головите па и ако сакаат нека бидат монатжни и се рабира да се постават рефлектори !Се реновира стадионот под Тумбекафе
Иако се работи секаде, сепак, стадионот не ќе може да добие лиценца за меѓународни средби, а целосна реконструкција може да се очекува кога ќе биде во владение на локалната самоуправа за што постапката е почната.
Eпа тоа де двојче велеше уште порано дека тие се тука во дворот на општината но дека не ги поставувале тие оти немале ингенрнции па ете изгледа поради тоа ете сега дури поднесле документи да подпадни стадионот под локална властрефлекторите од градски се во Битола веке 2 години, и од непознати причини сеуште не се монтирани
Не мислам да провоцирам. А ако не влезете сакате да кажете дека нема да сакат да го реновират? Ако тоа е причина тој што донел таква одлука, треба да го обесите на рефлектори, кој викате дремеле во општината.Па за таму ли се бе,или некој сака да исчезнат мистериозно.Ова само кај нас го има.Eпа тоа де двојче велеше уште порано дека тие се тука во дворот на општината но дека не ги поставувале тие оти немале ингенрнции па ете изгледа поради тоа ете сега дури поднесле документи да подпадни стадионот под локална власт
Инаку има муабети дека стадион повеќе ќе се реновирал вгодина кога ќе влеземе прва лига ...
Се распрашав точно зошто не се поставени баш пред малку дознав.Треба да се постави трафостаница која кошта 500 000 евра, затоа не се поставени.Наводно во план било и понатамошна реконстуркција на стадионот за од другата година и ке било земено и ова со рефлекторите ке било вклучено.Останува да видиеНе мислам да провоцирам. А ако не влезете сакате да кажете дека нема да сакат да го реновират? Ако тоа е причина тој што донел таква одлука, треба да го обесите на рефлектори, кој викате дремеле во општината.Па за таму ли се бе,или некој сака да исчезнат мистериозно.Ова само кај нас го има.