Не знам , не фаќам ESPN .. NHL следам од стримови,чат пат на СпортклубИма ли NHL снимки на espn america преку ден?
Denes ako nemas ponuda be druze neznam koga ke imas, pa ima super koeficienti za igra osevn na Az mnogu e forsiran pa nema sansi da go igram za toj koeficient, inaku imas super kvoti i na lazio psg salke..... i drugiклуб бриж 1
стандард 1
легија х2
стеауа х2
онака за 30 го пишав колку да биде интересно инаку понудава денеска за никаде.
го видов ракометот металург во додатокот па посигурно ливче направив.дубл
стандард - ворскла 1-1
рен - селтик 1-1
уплата 150 , добивка 1050.
Ак те има послушано сеа си ја чешат глатаЕве ти бе другар Нинџа Зелка...Алкмар 1 1,35 / Билбао 1 1,35 лупни си париче ќе ти дојте со каматче...
Браво брат...Од кога ти го прочитав постов ја тргнав АЗ и не зажалив. Макаби ја имам 1 сега во моментов, а после Спортинг 1&3+, Стоук 1, Лацио 2, ПСЖ 2 и Атлетик 1.Denes ako nemas ponuda be druze neznam koga ke imas, pa ima super koeficienti za igra osevn na Az mnogu e forsiran pa nema sansi da go igram za toj koeficient, inaku imas super kvoti i na lazio psg salke..... i drugi
Многу голема уплата имаше на АЗ... не вредеше ни да се игра со 1.3 коеф.. не е ова дека Аз неможи да ги тепа ова е превара за кладилници..Алкмар
Posetete ja stranava na facebook Newcastle tipovi nema da zazaliteCelo vreme zboram za Az ama nikoj ne slusa eve salke 1.7 vodi 0-3
Ја овие двеве ги чекам и Брага да ми ја даде за 2800DOUBLE
PSG 2
STOKE 1
Lazio psg i stouk All in ne se zamaraj dobitno e toa inaku jas gi cekam uste lazio i psg i imam nesto na golovi na drugo izigranoАЈДЕЕЕ АЗ СО ТЕБЕ СМЕ.100 пати мислев дали да го стам и накрај го стадов.Ај можи ќе победи 2-2 е ВЕТАР ВО МАГЛААААААААА
Туку лацио,псж и стоке да тепет или самоубиство не ми бегат
Eve go i Briz, denes site 1X sepak potcenuvate angliska ekipaLazio psg i stouk All in ne se zamaraj dobitno e toa inaku jas gi cekam uste lazio i psg i imam nesto na golovi na drugo izigrano
Се надевам.Туку како ми е мака за Аз отепанине,а се мислев дали да ги стам или не,нелогичен ми беше коефициентон али то е,ај другово ќе влези ваљда.Lazio psg i stouk All in ne se zamaraj dobitno e toa inaku jas gi cekam uste lazio i psg i imam nesto na golovi na drugo izigrano
--- надополнето: Oct 20, 2011 6:58 PM ---
Eve go i Briz, denes site 1X sepak potcenuvate angliska ekipa