Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Има некој што иде правец од Центар накај Карпош? Да идеме заедно, да се организираме...
И ако има нека пише бројче по ПП ќе се слушнеме.

Поздрав!

A

Alexander Nevsky

Гостин
Има некој што иде правец од Центар накај Карпош? Да идеме заедно, да се организираме...
И ако има нека пише бројче по ПП ќе се слушнеме.

Поздрав!
Јас сум од К.Вода,ќе ти пишам ПП да одиме заедно некако.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Предлог до црвените: да се собереме малку порано за да се договориме добро околу измените, да не биде како минатиот пат.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Пишав два пати еве уште еднаш потсетување у случај некој да не видел, значи освен терминот (1800ден) вечерва ќе треба да се плати и капар (1500ден) за да се задржи фиксниот термин и со тоа некогаш да може и да се откаже. Тоа по екипа ќе биде 750ден во зависно колку луѓе ќе сме ќе си поделиме..

ПС. Црвени загревајте се за вечер да си ја продужиме серијата :vozbud:
Што? Ние да им дадеме капар за да им плаќаме и понатаму редовно?
Они треба да ни дадат капар за тоа, не ние на нив...

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.507
Поени од реакции
2.187
Meханизмот околу правењето измени смислете го уште сега. Пример, според возраст да се мењаме, и да одредиме на колку минути. Да биде clockwork.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Што? Ние да им дадеме капар за да им плаќаме и понатаму редовно?
Они треба да ни дадат капар за тоа, не ние на нив...
Не знам дали си играл у балон ама секаде е така и тоа е услов за фиксен термин.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Не знам дали си играл у балон ама секаде е така и тоа е услов за фиксен термин.
Сум играл, ама никаде не ми барале капар за фиксен термин... И што демек, ако се откажеш ќе ти ги земат парите?
Која е логиката во ова? Кога-тогаш мора да го откажеш терминот. Значи ти зимаат 1.500 денари без воопшто да изиграш еден термин.

Или ако им најавиш дека го откажуваш ти ги враќаат парите?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Сум играл, ама никаде не ми барале капар за фиксен термин... И што демек, ако се откажеш ќе ти ги земат парите?
Која е логиката во ова? Кога-тогаш мора да го откажеш терминот. Значи ти зимаат 1.500 денари без воопшто да изиграш еден термин.

Или ако им најавиш дека го откажуваш ти ги враќаат парите?
Кога го резервирав терминот, на телефон чоекот ова ми го рече и пренесов тука, дека за фиксен термин мора да се остави капар. И условот гласи ако ради Х причина на следните термини се откаже до 12 дента на терминот не го земаат капарот ако се откаже по 12 го земаат капарот пошто губат тие ако не игра никој. И ако играме без откажување на еден термин, додека ни трае фиксниот термин на крајот ти ги враќаат парите.. Истото ти е и у 11 Октомври.. Значи парите ти ги зимаат ако откажеш едно играње а не фиксниот термин ме разбираш.
Е сеа за да нема недоразбирања вечерва може да си прашате..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Нели имаше нешто и со гратис термин? :D

Иначе капарот не гори, т.е. гори ако го откажеш терминот истиот ден како што пиша Супервисор... Така да до Среда попладне пријавување сите ако нема доволно луѓе бараме наши другари и комплетираме термин, ама откажување не верувам дека ќе има...

Него дај уште еднаш прашувам кој ќе иде од Аеродром да се дог за заедно...

Ја и Џеко идеме од тука, Цтхулху и Левак вие што ќе праите?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нели имаше нешто и со гратис термин? :D

Иначе капарот не гори, т.е. гори ако го откажеш терминот истиот ден како што пиша Супервисор... Така да до Среда попладне пријавување сите ако нема доволно луѓе бараме наши другари и комплетираме термин, ама откажување не верувам дека ќе има...
Да да има гага играње после 10то играње 11то е гага пишав тоа уште у неделата :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
И дај дојдете 15-20 минути порано, немој да касните пошто и онака е 50 минути терминот..

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Епа дајте да се чекаме негде в центар и од таму заедно да одиме

Член од
6 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
16
od opravdani pricini, od trening na utakmica denes imav povreda na zila na nogata i nemozam da odam,ke pauziram od ovaa utakmica ama za slednata obavezno racunajteme:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom