Yaprak Dökümü - Кога лисјата паѓаат

Член од
29 јуни 2011
Мислења
65
Поени од реакции
23
Заврши за оваа сеезона сега од на есен ;)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
сменете во насловот на темата Сител :D

Член од
9 октомври 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Од вечерва на Алсат - м
20.40 - КОГА ЛИСЈАТА ПАЃАТ
21.50 - СОЛЗИ НА ЕСЕНТА

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Читајте погоре линкот од Утрински,на Ал Сат-М ќе оди на албански.На сите ќе почне негде после 10-ти.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еден од најгрдите сериски филмови ми е овај :sick:
Ќе прашате зошто??Епа, сите оние ги правеа како светци кизнај шо а.к.а Текин фамилијата , а сето кој од кој курвалана од Неџла до Лејла,си го менуваја Огус цик-цак, Фикрет стара мома уште му се занесува онде на Таксин.
Онај недокваканион АЛи Риза лежи му пружат помош и уште мудрува, вака-така.Сета онаа работа е од син му а.к.а Шефкет, тој крадеше и пак му е опростено.Лејла му ја зеде куќата на Огус и парите, па сеа кој го еба, па уште не е таа крива за ништо му соли памет,а тој в постела не можи да оди.Она старана магарица, жена му на Али Риза (не ми текнува како се викаше),не можела да го чува кукаше се и сешто па ајде и бебиситерка :tapp:, Со кој пари??
Се разбира со парите од Огус.Седат дома ко пролетери и мудруваат и трошат туѓи пари и не се криви.А Ферхунде како една од најлошите во серијава, ама самата преживува се снајдува некако.Зошто Неџла врија од пари се капи од пари , не му помогна на своите родители?Туку овие олку на скапан начин да си ја земат куќата! Едноставно ми се гади од серијава !!! :sick::notworthy::confused:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Кога е последната епизода?

Kajgana Shop

На врв Bottom