Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
druze sekogas, ama sekogas koga idam vo stadion pominuvam kraj image i fashion, sekogas so rekviziti, i skoro sekogas sam, nikomu nisto, nekogas i cekam nesto da se desi, ja ne pamtam nekogas vojvodi da pravat frki.
Абе, не са сите македонци у Тетово, Војводи. Се знае кај седа ВОЈВОДИ.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ок е немора да се лажеме овде, и сами знаете и вие носите и мие носиме низ центар реквизити. Последен пример беше Тетекс-шкендија. У 12 пред утакмица, лименка, тифани, тој дел натаму за да се пројде од оваа страна до другата мора да се помина вашите кафиќи. И секогаш е така кј се преминуе од едната македонска чаршија, до другата... Летава се утепав играјќи фудбал на спортски, па често ја земав со мене маицата, низ центар, плоштад, лименка, па накј спортски итн...да не се правиме мутави. Тоа малку морген дека вие сте носеле низ македонскава чаршија(сити, амнезиа...) ;).
Значи испадна дека вие носите низ албанската чаршија реквизити а ние се плашиме :pos:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
sto se nema da slusnas, a jas ne sum gledal rekvizit na vojvodi nitu na natprevari koga idaat da gledat fabrikata

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Koга бил искршен Сити од страна на балисти ?
Не реков од Балисти иако еднаш имаше членови на Балисти умешани но тоа беше тепачка каде учествуваа и други луѓе.

Муабетот беше дека албанците се плашат да поминат пред Сити,Амнезија...а не знаат дека редовно има албанци кога има журки низ кафиќиве кај вас.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.710
Не реков од Балисти иако еднаш имаше членови на Балисти умешани но тоа беше тепачка каде учествуваа и други луѓе.

Муабетот беше дека албанците се плашат да поминат пред Сити,Амнезија...а не знаат дека редовно има албанци кога има журки низ кафиќиве кај вас.
А јас пак мислев дека муабетов е за навивачки групи. Тоа еднаш коај беше фрката низ Сити не разбрав дека биле умешани балисти.

Инаку да, има "ваши" коа има журке низ кафиќиве кај "нас" ќе застанат пред врата и ќе дремат и манијачат ко да не виделе дотерано женско у животот нивни мизерен.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881

Муабетот беше за тие со реквизити што ида... . Па македонци у секој дел на градот можеш да видиш истото е и од вас, без реквизити значи... Иначе има у кафиќи можда по 3-4, кои не се познаваат дека се...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А јас пак мислев дека муабетов е за навивачки групи. Тоа еднаш коај беше фрката низ Сити не разбрав дека биле умешани балисти.

Инаку да, има "ваши" коа има журке низ кафиќиве кај "нас" ќе застанат пред врата и ќе дремат и манијачат ко да не виделе дотерано женско у животот нивни мизерен.
Остај тој муабет дека дремат пред врата...има многу што идат на ваши журки,слободно можам да кажам дека секој викенд редовно имате албанци на вашите журки.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Муабетот беше за тие со реквизити што ида... . Па македонци у секој дел на градот можеш да видиш истото е и од вас, без реквизити значи... Иначе има у кафиќи можда по 3-4, кои не се познаваат дека се...
Муабетот за кого одговорив јас со овој пост што си го цитирал е дека тој скопјанецот рече дека и кежуалци го јадат пред вашиве кафиќи.

Хах како бе што не се познаваат дека се албанци,па идат во друштво па меѓу себе албански зборат.Па најмалку 2-3 македонци ги познаваат тие албанци кои се внатре,толкав е градот бе.

Иначе забегавме тотално со дискусијава.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.710
Остај тој муабет дека дремат пред врата...има многу што идат на ваши журки,слободно можам да кажам дека секој викенд редовно имате албанци на вашите журки.
Да, има. Два-тројца кои цел живот се дружат со македонци.
Инаку колку лицемерие пука по фан клубојве. Овде се праете лом а утре да се видите низ град заедно кафе ќе пиете :icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еееее ебави интелегенцијата какви муабети водите ние поминуваме од кај вас,вие од кај нас.Па ако немаш реквизит ако не се курчиш зашто да ве тепаат, или ајде ќе видат Албанец тие и одма ајде ќе му се пуштиме некое дете што поминало и обратно.И што има врска дали одите во кафиќите, па овде што нема мак.кафиќ јас кај излагам, еве секој ден истепан се враќам дома.:tapp:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Еееее ебави интелегенцијата какви муабети водите ние поминуваме од кај вас,вие од кај нас.Па ако немаш реквизит ако не се курчиш зашто да ве тепаат, или ајде ќе видат Албанец тие и одма ајде ќе му се пуштиме некое дете што поминало и обратно.И што има врска дали одите во кафиќите, па овде што нема мак.кафиќ јас кај излагам, еве секој ден истепан се враќам дома.:tapp:
Демек ти многу знаеш како е во Тетово па дојде овде да ни делиш памет...освен тоа и по интелегенцијата пукаш!

Не е поентата да ги прочиташ само последните постови па да пишуваш...прочитај мој пост малце погоре што му објаснувам на мојот сограѓанин што беше муабетот!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Демек ти многу знаеш како е во Тетово па дојде овде да ни делиш памет...освен тоа и по интелегенцијата пукаш!

Не е поентата да ги прочиташ само последните постови па да пишуваш...прочитај мој пост малце погоре што му објаснувам на мојот сограѓанин што беше муабетот!
Не изигравај паметњаковиќ, муабетот ви е крајно глуп, ај кажи во што не сум во право бе, не сум од Њу Јорк јас.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Муабетот за кого одговорив јас со овој пост што си го цитирал е дека тој скопјанецот рече дека и кежуалци го јадат пред вашиве кафиќи.

Хах како бе што не се познаваат дека се албанци,па идат во друштво па меѓу себе албански зборат.Па најмалку 2-3 македонци ги познаваат тие албанци кои се внатре,толкав е градот бе.

Иначе забегавме тотално со дискусијава.
Епа тоа е тоа. Се знае дека има многу пријатели меѓу нас македонците и вие. Затоа и не се дешаваат такви работи... Затоа нема ни потреба некој да се јача на форумов;)
Доста е со дискусијава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom