Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Блазе си му на Иван1реал и екипа...не се секираат за ништо до крај на година. Уште Ел Класико им е на програма, колку да се одбележи :) Вистински одмор во мај ќе видат...сонце, кафица, пиченца, шетњи во парк, слободни вторнични и средични вечери... мерак :smir:

Т

Топџија

Гостин
Ај прочитај прво тоа што постирав јас па збори,ама ај кога те мрзи јас ќе ти кажам што пишува,таму пишува дека на Мансиен му било КАЖАНО дека ќе игра на позиција лев бек против Барселона.

"Ми кажаа пред неколку денови дека ќе играм како лев бек, и побарав неколку совети од Ешли" - заврши Мансиен.
А што ми е гајле мене ти што си кажал:toe:.
Јас преку постов си кажав мислење во врска со формацијата и поставеноста на Челзи за тој натпревар. А тоа што тебе ти пречи што фанови на друг клуб постираат овде не е мој проблем. Лечи си ги фрустрациите на некој друг, а не замарај со идиотски реплики.

Патем речено нека не ве буни мојот потпис и аватар пошо имам и пред тоа кажано на форумов дека сум исто така голем фан на Барса и најмалку што сакам е моите постови да ги сваќате како провокации. А ако ви пречи тоа нема проблем. Има илјадници фан-клубови за Барселона низ нетов на кои можам да постирам без да налетам на искомплексирани и безсмислени реплики.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А што ми е гајле мене ти што си кажал:toe:.
Јас преку постов си кажав мислење во врска со формацијата и поставеноста на Челзи за тој натпревар. А тоа што тебе ти пречи што фанови на друг клуб постираат овде не е мој проблем. Лечи си ги фрустрациите на некој друг, а не замарај со идиотски реплики.

Патем речено нека не ве буни мојот потпис и аватар пошо имам и пред тоа кажано на форумов дека сум исто така голем фан на Барса и најмалку што сакам е моите постови да ги сваќате како провокации. А ако ви пречи тоа нема проблем. Има илјадници фан-клубови низ нетов на кои можам да постирам без да налетам на искомплексирани и безсмислени реплики.
Чекај бе што се буниш само ти реков прво да прочиташ што пишува на линкот па пота да зборуваш глупости.
ПС Немаш потпис.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Блазе си му на Иван1реал и екипа...не се секираат за ништо до крај на година. Уште Ел Класико им е на програма, колку да се одбележи :) Вистински одмор во мај ќе видат...сонце, кафица, пиченца, шетњи во парк, слободни вторнични и средични вечери... мерак :smir:
Абе ништо од ова нема да видиме, дојди да видиш како е да огранизираш прослава на Cibeles, милион работи да се завршат :)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Абе ништо од ова нема да видиме, дојди да видиш како е да огранизираш прослава на Cibeles, милион работи да се завршат :)
Jeбемти досада, шо ти прави... Да славиш шо си губел од најдобрите. Абе земи филмчиња гледај, по риби оди, шо се замараш со прослави налик на губитниците на изборите во Македонија во вечерието на изборите? :) Ако, фер е да се признае пораз, макар и со прослава :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе таму не се иде за губење, знаеш за шо се иде. Не се секирај, се е испланирано, како лани ќе те частам пивце, и едно знаменце ќе ти дадам да вееш ;)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Абе таму не се иде за губење, знаеш за шо се иде. Не се секирај, се е испланирано, како лани ќе те частам пивце, и едно знаменце ќе ти дадам да вееш ;)
Домашна задача!

Треба да откриеш како се вика сликава:

Во нејзиното име се крие судбината на оние кои ќе носат бели маици како дечкото на сликата :)

Ајде Иване, радуј ме :back:

Т

Топџија

Гостин
Домашна задача!

Во нејзиното име се крие судбината на оние кои ќе носат бели маици како дечкото на сликата :)

Хахаха.
Еј ама се потрефил датумот.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Домашна задача!

Los fusilamientos de la montaña del Príncipe Pío:smir:

Убаво ти текна да ти кажам, сликава и мотивот реално ја опишуваат сегашната ситуација, цело време газени и на крај победници. Интересно. Мило ми е бар што ти свати што ќе се случи на крајот :)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Los fusilamientos de la montaña del Príncipe Pío:smir:

Убаво ти текна да ти кажам, сликава и мотивот реално ја опишуваат сегашната ситуација, цело време газени и на крај победници. Интересно. Мило ми е бар што ти свати што ќе се случи на крајот :)
Nice try.

Ајде, имаш втора шанса.
Топџија, ти немој да дошепнуваш :)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
За иста слика и он и ја збориме, прогуглај тоа што пишав.:helou:
Aко баш хоќеш историја на уметност да ме испрашуваш..
The Museo del Prado entitles the work as El 3 de mayo de 1808 en Madrid: los fusilamientos en la montaña del Príncipe Pío

Или на македонски и на кратко: Стрелањето на трети мај :)

Знам, волшебна коинциденција :)
И бели маички.

Оле Оле Оле!

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
Мансиен: Подготвен сум за дуел со Меси

xexex nekoj mlad decko mnogu si gi diga akciite ke go soprel messi.Mansien ke igra na mestoto na esli kol bidejki esli kol nemal pravo na nastap poradi zolti kartoni...
go zalam ova momce ke neznae kade se naoga po zavrsuvanjeto na utakmicata...

I

IBIZA SOUND

Гостин
Aко баш хоќеш историја на уметност да ме испрашуваш..
The Museo del Prado entitles the work as El 3 de mayo de 1808 en Madrid: los fusilamientos en la montaña del Príncipe Pío

Или на македонски и на кратко: Стрелањето на трети мај :)

Знам, волшебна коинциденција :)
И бели маички.

Оле Оле Оле!
hahahaahha malku me nasmea
:pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Можно е утре Меси да не игра против Севиља... имал проблеми со стомакот и можно е да седи на клупа или воопшто да не влезе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom