Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Го сменив името само 2 пати и сеа не можам пак :(
Ова се случува најмалку 6 месеци!
Дали ова е трајно?
трајно...на тој профил не можеш да ставиш ново име..можеш да искористиш од старите...и кај мене е така :)
Неможам на Фејсбук да отварам слики. На некои ми вика содржината не е достапна, други па ич не ги отвара, трети па ги отвара и за секунда ги затвара. Што е работава?
забегува малку...да се надеваме дека ќе се среди
Како да ги збришам сите статуси на ѕидот да нема ништо.(а да не биде 1 по 1 туку нешто по забрзана постапка програмче некое) ?
еден по еден....нема скратена постапка, засега :)

W

WildChild

Гостин
Ехехехехе, ми дојде да си го потврдам името :P
--- надополнето: Oct 13, 2011 11:46 AM ---
Значи не било пермаментно :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Со промената на фејсбук од пред неколку недели , сите статуси слики , односно се што објавувам на „wall„ сите можат да ги гледаат ... како се правеше да неможат ништо да ми видат освен ако не се се разбира мои пријатели ? :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Со промената на фејсбук од пред неколку недели , сите статуси слики , односно се што објавувам на „wall„ сите можат да ги гледаат ... како се правеше да неможат ништо да ми видат освен ако не се се разбира мои пријатели ? :)

кликни на сликата и селектирај пријатели....

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
кликни на сликата и селектирај пријатели....
Го видов ова , и видов дека ми беше селектирано френдс ... мене ми е проблем што и тие што не ми се пријатели , имаат пристап до мојот ѕид ? да не треба да наместам тоа "limit the audience for past posts" ...иначе Фала

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Го видов ова , и видов дека ми беше селектирано френдс ... мене ми е проблем што и тие што не ми се пријатели , имаат пристап до мојот ѕид ? да не треба да наместам тоа "limit the audience for past posts" ...иначе Фала
чекај, имаш активирано subscribe?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462

Ми се појавува ова, ама сеа проблемот е што овој број кој е внесен не е веќе во користење, и не можам никако да се логирам.. Некој да не имал сличен проблем и да не знае како да се реши овој проблем ?

Kajgana Shop

На врв Bottom