Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Го сменив името само 2 пати и сеа не можам пак :(
Ова се случува најмалку 6 месеци!
Дали ова е трајно?
трајно...на тој профил не можеш да ставиш ново име..можеш да искористиш од старите...и кај мене е така :)
Неможам на Фејсбук да отварам слики. На некои ми вика содржината не е достапна, други па ич не ги отвара, трети па ги отвара и за секунда ги затвара. Што е работава?
забегува малку...да се надеваме дека ќе се среди
Како да ги збришам сите статуси на ѕидот да нема ништо.(а да не биде 1 по 1 туку нешто по забрзана постапка програмче некое) ?
еден по еден....нема скратена постапка, засега :)

Ехехехехе, ми дојде да си го потврдам името :P
--- надополнето: Oct 13, 2011 11:46 AM ---
Значи не било пермаментно :D

Со промената на фејсбук од пред неколку недели , сите статуси слики , односно се што објавувам на „wall„ сите можат да ги гледаат ... како се правеше да неможат ништо да ми видат освен ако не се се разбира мои пријатели ? :)

Со промената на фејсбук од пред неколку недели , сите статуси слики , односно се што објавувам на „wall„ сите можат да ги гледаат ... како се правеше да неможат ништо да ми видат освен ако не се се разбира мои пријатели ? :)

кликни на сликата и селектирај пријатели....

кликни на сликата и селектирај пријатели....
Го видов ова , и видов дека ми беше селектирано френдс ... мене ми е проблем што и тие што не ми се пријатели , имаат пристап до мојот ѕид ? да не треба да наместам тоа "limit the audience for past posts" ...иначе Фала

Го видов ова , и видов дека ми беше селектирано френдс ... мене ми е проблем што и тие што не ми се пријатели , имаат пристап до мојот ѕид ? да не треба да наместам тоа "limit the audience for past posts" ...иначе Фала
чекај, имаш активирано subscribe?

untitlztz.jpg

Ми се појавува ова, ама сеа проблемот е што овој број кој е внесен не е веќе во користење, и не можам никако да се логирам.. Некој да не имал сличен проблем и да не знае како да се реши овој проблем ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom