Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 26.155
- Поени од реакции
- 34.693
Добро Лу од граматичката полиција, пиши казна, јас повеќе нема да расправам за семантика.
Ако земам да ги пренесувам тука лапсусите од ваша страна треба да ја повторам пола дискусија до сега.
Јас кажав како да ќе се заштитиме. Ќе се донесе закон и ќе бидеме заштитени сите, не само АЛФА мажјаците/женките.
Имаш право дека тука некој тука пишува глупости.
Земја кон Лу, земја кон Лу. Дали се читаме?
Факт: Тие кучиња од опасните раси немаат контакти само со нивните власници.
Затоа и ти се покажува дека тие предавања за кучешката психологија, доминација, АЛФА мажјаци и остало се првенствено за власниците на кучињата.
Чек?
Ако земам да ги пренесувам тука лапсусите од ваша страна треба да ја повторам пола дискусија до сега.
Тоа прашање вие да го одговорите, вие го извадивте тој аспект за како да се заштитиме од нападите. Повелете објаснете на едно дете како да се заштити. Наместо да ги правдате кучињата дека не биле криви тие што биле наметливи и сакале да доминираат.Добро пак ќе те прашам, зошто постојано пишуваш глупости ?
Дали ти некогаш во животот си чувал куче ?
Добро како не можеш да сватиш, 100 пати е кажано во темава дека Питбул и службени раси (Ротвајлер, Доберман...) не се за секој човек бидејќи се наметливи раси и сакат да доминираат.
А како детенце од само 5 години да се постави во АЛФА позиција врз Питбул, тоа сам да си го одговориш тоа прашање.
Јас кажав како да ќе се заштитиме. Ќе се донесе закон и ќе бидеме заштитени сите, не само АЛФА мажјаците/женките.
Имаш право дека тука некој тука пишува глупости.
Земја кон Лу, земја кон Лу. Дали се читаме?
Факт: Тие кучиња од опасните раси немаат контакти само со нивните власници.
Затоа и ти се покажува дека тие предавања за кучешката психологија, доминација, АЛФА мажјаци и остало се првенствено за власниците на кучињата.
Чек?