Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Aјде сеа сите заедно да им го честитаме скудетото на Јувенташите на форумов!
упс... 16 октомври било,јас па мислев 16 Мај дека е.Ми се изместил календаров некако на пс-во,а и изгледа премногу време поминав деновиве читајки ги бисерите од дечките од фан клуб Јувентус!:cautious:
Сам го смисли ова? Алал да ти е.

Подобро и што не 16-ти Мај, бидејќи ќе бркавте бодови за да останете во Серија А.

... околу натпреварот, секоја чест за Лацио и Рома, треба да биде пример за денешните натпревари кој завршија катастрофално без голови.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
za seria A e temava taka?
i ne mi glumi sherif
Ок тогаш дај ми докази дека колово беше наместено.
Од детски муабети на форумов како секоја 2 утакмица е местена ми е преку таквото.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Ок тогаш дај ми докази дека колово беше наместено.
Од детски муабети на форумов како секоја 2 утакмица е местена ми е преку таквото.
Наместени беа бе, Џаро ги намести :D

... секогаш кога нешто чудно се случува, секогаш ли мора да е наместено? :/

N

Nicky Santoro

Гостин
море што сакате да видите кажи ајде за да речите дека е местено е само ова ме интересира?видовте лани 0-3 рома па оп 4-3 така? не било местено , што треба кажи сакам да знам вака како изгледа местена утакмица спрема вас? или оние на крајот кога паднат е на 1,3 за х? само тие така?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.377
Клосе е цар, нема што

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Наместени беа бе, Џаро ги намести :D

... секогаш кога нешто чудно се случува, секогаш ли мора да е наместено? :/
Е ајде де ...
Од овие ‘‘наместениве‘‘ јас гледав 3 утакмици и одговорно тврдам дека сите 3 беа регуларни.
Катанија-Интер можда влезе 2-1 и имаше една грешка на судиајта но е далеку од местена утакмица.Со онаа средина што играше Интер може да биде и задоволен што едно цело полувреме го имаше водството.
Киево-Јувентус:Доволно е да се спомнат 2 ситуации.Прва ситуација е кога Дел Пиеро ја погоди стативата (ако беше местена за 0:0 немаше ни да шутира) и втора е кога по корнерот на Киево ја извади топката од пред самата гол линија.
Лаци-Рома:Треба да си ментално заостанат за да тврдиш дека вакво дерби може да биде наместено.Едноставно Лацио го искористи аматерскиот потег на Кјаер и ја сврти утакмицата.Ако била местена како што тврди пријателов Лацио голот ќе го дадеше мнооогу порано,а не во 94‘ минута.

N

Nicky Santoro

Гостин
камбијасо во 90та минута некаде излезе сам пред голот т.е имаше ситуација да шутира.како изреагира?знаеш? левучар е батево си е мести на десна едно 5 секунди дури да дојди некој да му е земи
--- надополнето: Oct 16, 2011 9:49 PM ---
и кажи како изгледа местена утакмица според тебе?
--- надополнето: Oct 16, 2011 9:50 PM ---
зошто беше аматерскиот потег на кјаер? можеби не е случајно така? зошто раниери на 2-1 се прави мутав и вади нашаѓач? толку е глуп?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
оф леле со овие „местачиве“...секој меч е на местен знајме не мора да ни кажувате

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
камбијасо во 90та минута некаде излезе сам пред голот т.е имаше ситуација да шутира.како изреагира?знаеш? левучар е батево си е мести на десна едно 5 секунди дури да дојди некој да му е земи
--- надополнето: Oct 16, 2011 9:49 PM ---
и кажи како изгледа местена утакмица според тебе?
--- надополнето: Oct 16, 2011 9:50 PM ---
зошто беше аматерскиот потег на кјаер? можеби не е случајно така? зошто раниери на 2-1 се прави мутав и вади нашаѓач? толку е глуп?
Голема штета за Кјаер, поради "местење" сега 3 меча ќе отсуствува :/

N

Nicky Santoro

Гостин
одговори на тоа што прашав не да ми солиш памет дека ќе одсуствувал.. знајме тоа

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
одговори на тоа што прашав не да ми солиш памет дека ќе одсуствувал.. знајме тоа
Нема шо да ти одговарам, сите местаат, и у Англија се места. Сами пред голот промашуваат..

Па тоа голманите, поголеми местачи од нив нема... Бартез изберан за најголем местач!

Таман е, само остај не барем да дискустираме за Серија А. Знаеме веќе дека местат, доволно не просветли. Фала ти, посебна благодарност до Џаро.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Зошто има вакви што дискутираат темава Серија А местенки сега оф лелел шо треба да биде со Базел,Розенборг и пола скандинарци..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.019
А како да ти одговори на прашањето како изгледа местен натпревар? И зошто тој треба да докужава дека не се местени, ти би требало да објасниш зошто се местени.

Можеш ли да замислиш каква акција треба да се спроведе за да се намести цело коло во една лига? Зошто некој нормален би местел, а притоа да остави пет натпревари да завршат 0:0, а на два да има премин 2-1? Местеле за да земат пари од обложувалници или за што? Ако беа сите вклучени во тој заговор, тогаш ќе ги распореда барем натпреварите, ова кола ќе наместеа две, следното две и т.н., а не сите за еден викенд. Кој е тој слепец од Рома да прифати да го изгубат овој натпрвар однапред? Му кажале на Де Роси како капитен како треба да заврши натпреварот? Или од Интер за натпреварот во сабота? Планот со Лацио беше да дадат гол во продолжение? Со Јувентус Дел Пиеро да погоди статива, Џенова исто да погоди статива?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom