- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Сум гледал борби,сум гледал како се спрема пит,сум гледал кај живее таков пит,ама живо ме интересира како изгледа пит инцест(брат-сестра)Vanlok,уште ова да ти кажам,незнам дали си гледал борба на кучиња во живо,не на видео,незнам дали си гледал како се спрема(малтретира) пит во живо,незнам дали си видел како изгледа едно живеалиште на таков пит,незнам дали си видел со што се храни,и во какви садови му се дава храната и водата,НЕЗНАМ ДАЛИ СИ ВИДЕЛ ПИТ КОЈ Е ДОБИЕН ОД ИСТА КРВ(БРАТ-СЕСТРА) И КАКО СЕ ПОНАША.Кога се ова ќе видиш,тогаш ќе го промениш мислењето дека е до кучето.Единствениот проблем кај нив е СИЛАТА И ХРАБРОСТА. Таков пит,што се чува така,или е добиен од брат-сестра,е психички пореметен,и кај него само може да се јави такво,како што викаш ти,кинење на жичката,или како и да кажа.Сепак,тие сами не се спаруваат,туку човекот ги натерува на тоа.Јас знам случај,кај што деца од 15-16 години шетаат таков пит,у населено место.Знам и луѓе што намерно ги спаруваат така за борба,а некогаш и тие кучиња ги шетаат во населено место.Значи,другаре,пак доаѓаме на тоа,дека човекот е крив.Размисли малце и за ова,доста со независните новинари
Жити мајка постирај слика