Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
и тебе под мишка!Зелник знам.
Ама само тоа знам!!!!!!!
Ајд доаѓај по мене, ама прво кажи дал можеш кубик дрва на плеќи да носиш?
и тебе под мишка!Зелник знам.
Ама само тоа знам!!!!!!!
Ајд доаѓај по мене, ама прво кажи дал можеш кубик дрва на плеќи да носиш?
И јас не сум го имала ова искуство, ама повеќето мои другарки функционираат на овој начин.Јас не сум за ова, ниту пак знам некоја девојка што предложила вакво нешто. Од причина што сметам дека дали од едната или од другата страна ќе се развијат чувства. Девојките обично се посклони кон поврзување, поготово кога станува збор за сексот, па ова нема да се заврши на добро.
Кога да те чекам?и тебе под мишка!
Јас изгледам феноменално, ич да не се секираш, на пладне да дојдам комшивките да ти завидуваат, џентлемен сум, ќе си клам кустумо - 3 пати само облечен последен пат кај Кире бренерот од Боиште ко бев на свадба, во една рака букет цвеќе во друга торба со поклони (кременадли, мелено, кафе, масло, брашно) зачешлан, избрикан (имам еден заб малце ко неубо ми седи ко ќе се насмеам, и него ќе го извам да ти бидам поличен) чорапи (на двете нозе иста нијанса) тракторо светнат, приколката окитена и ишарана....Кога да те чекам?
Ама да не си многу стар за мене....
Леле што ќе кажат комшиите, дење да не ми доаѓаш, само ноќе по темници!
не и реков ништо лошо...еве види што ми одговориХахахахаххухухухихихи Многу погрешно ги сваќате работите затоа им лепите етикета курви, си правите филмови во главите дека ако сака секс-френд дека е спремна да се издупи со првиот што ќе и наиде на пат без разлика дали има 70 години, дали е шупак или бог знае што демек битно ако има кур она ќе се ебе и од таму идејата дека се курви и затоа си и напишал во случај да раскине со дечкото да ти се јави за да ја ебеш ха хаха ха ха.
Ако сака секс-френд ќе најде некој што ќе и се бендиса, што ќе ја шармира, да има хемија меѓу нив и тн.
Ај важи.
нормално дека не е битно кој предлага, терај си го ќејфотНа колегата од 3-та група без размислување би да му предложам да ми биде fuck buddy, ако треба и бурек ќе му замесам.
Не гледам зошто е битно кој го предлага односот, битен е сексот.
Кога ќе дојдам ќе те попрскам со пеена вода, очигледно ѓаолот влегол во тебе. Како планираш да се омажиш чедо божјо?На колегата од 3-та група без размислување би да му предложам да ми биде fuck buddy, ако треба и бурек ќе му замесам.
Де бе Леа бе ... зашо мислиш дека е бурекот.Кога ќе дојдам ќе те попрскам со пеена вода, очигледно ѓаолот влегол во тебе. Како планираш да се омажиш чедо божјо?
си ги местам ангелските криља и одлетувам
Абе многу сте гледале Friends with benefits.Повеќе од еднаш е лошо. Факт е дека едниот ќе се приврзи, а секогаш тој е оној на кој му било понудено. И тогаш тој ќе почни да бара повеќе од fuck friendship, а fuck friend-от нема ни да сака да слушне. И тогаш оној што прифатил ќе пропадне во големи гомна..
Убав е барем филмот ??Абе многу сте гледале Friends with benefits.
Во реалниот живот, луѓето во брак најчесто, изневеруваат.
И многу, многу ретко, за таа врска некој знае, едноставно си се ,,партнери за секс,,.
Тоа што се скриени од очигледни причини, не значи дека не постои.
Да, по мој мерак. Романтична комедија, убави ликовиУбав е барем филмот ??
значи тапа еДа, по мој мерак. Романтична комедија, убави ликови