Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Komunicirav do pred nekoe vreme na msn facebook inaku sme od razlicni gradovi i ne se gledame,a toj nema nikogo ama e zaljuben vo nekoe devojce i mozebi imase sansi da se smirime da ne bese taa :(
Чим сте далеку, не е тоа тоа, ти е гајле женско си ќе искочиш три пати ќе фатиш некој.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Komunicirav do pred nekoe vreme na msn facebook inaku sme od razlicni gradovi i ne se gledame,a toj nema nikogo ama e zaljuben vo nekoe devojce i mozebi imase sansi da se smirime da ne bese taa :(
ангажирај ме мене да ја ќарам таа па после ќе биде тој твој

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
problemite pocnaa posle godina dena(za taa godina retko se razdelivme) koga doznav deka bivsiot mi so toj sto nemav nisto se fatil so edno devojce sto me nervirase resiv da i se odmazdam i da otidam edna vecer so nego, se sluci taa vecer no togasniot decko dozna imase karanica ova ona no za nekoe cudo se smirivme bev presrekna zosto go sakav, no posle tri dena gi fativ so cimerkata vo krevet toj se smiril samo da mi se odmazi zosto go poniziv.
Veke pominaa tri godini jas uste go sakam samo da napomenam toj bese mnogu blizok so brat mi(imam postar brat) i brat mi uste mi prefrla za nego i koga i da fatam decko mi se kara :( i posle tri godini aj do nekade komuniciravme ama sega doznav deka zasakal druga i neke da slusne za mene sto da pravam znam deka nema sansi da go vratam sto mislite vie.
Сама си крива, си го изварала па уште се чудиш што ти вратил. Ете наместо да ти раскине одма те изварал и он па ти раскинал. Кога си го изварала дефинитивно не си го сакала типот а за сеа не знам ти си знаеш :).

Одговорот го имаш и сама, си чекала 3 години да засака друга и плус нејќе да чуе за тебе, што си правела овие 3 години додека бил сам дечкото?

Ако нема веќе чувства за тебе а ја сака другата тешко да го вратиш а и таа нема да ти седи мирна да и го земеш :).

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Znaci posle tri godini nemozev da imam vrska kako sto treba se zavrsuvase za nekolku dena, a normalno deka ke prodolzam da ziveam sigurno nema da legnam i da umram :D
ок али си го варала само за да го повредиш девојчето што те нервирало...мн недозреано понашање, ете 2 врски си растуила, а една од нив е и твојата....сама си си крива....

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
Zdravo na site jas sum nov clen pa taka ako pogresam na nekomu nesto odnapred se izvinuvam, sakam mojot problem da go spodelam so vas.
Se sluci pred nekolku godini(tri) togas odev vo sredna skola i bev cetvrta godina, imav decko ama seks so nego nemav,samo se drzevme za raka se baknuvavme i nisto posebno posle nekolku meseci raskinavme, togas zapoznav eden decko cisto slucajno mnogu mi se svigase a i se zasviga i na cimerka mi(samo da kazam jas ucev vo stip)no bidejki taa si imase decko se otkaza od nego a jas trebase da prezemam nekoja akcija :D se rasprasav po edni drugarki sto go znaat i mi rekoa deka nemal ni edna seriozna vrska se nesto po mesec dena a on imase veke 19 godini pa taka se razocarav malku, ponedelnik bese bevme kaj niv na gosti toj studirase vo stip i sedevme dvajcata nadvor koga toj me baci prvo sakav da go odbijam deka zenskar da ne me iskoristi za edna vecer ama nemav srce i bidna sto bidna taa vecer bese mnogu ubavo, cekav da dojde sabajleto da vidam dali ke me pobara, toj mi se javi sakase da izlezeme i taka se pocna imavme vrska bevme po cel den zaedno ni bese ubavo toj mnogu me sakas a isto i jas nego imase napraveno mnogu ubavi raboti za mene cel zivot ke gi pametam , problemite pocnaa posle godina dena(za taa godina retko se razdelivme) koga doznav deka bivsiot mi so toj sto nemav nisto se fatil so edno devojce sto me nervirase resiv da i se odmazdam i da otidam edna vecer so nego, se sluci taa vecer no togasniot decko dozna imase karanica ova ona no za nekoe cudo se smirivme bev presrekna zosto go sakav, no posle tri dena gi fativ so cimerkata vo krevet toj se smiril samo da mi se odmazi zosto go poniziv.
Veke pominaa tri godini jas uste go sakam samo da napomenam toj bese mnogu blizok so brat mi(imam postar brat) i brat mi uste mi prefrla za nego i koga i da fatam decko mi se kara :( i posle tri godini aj do nekade komuniciravme ama sega doznav deka zasakal druga i neke da slusne za mene sto da pravam znam deka nema sansi da go vratam sto mislite vie.
izgleda deka taa devojkata shto si ja mrazela ti bila povazna od vashata vrska
sega uzivaj vo pomislata deka si i se odmazdila, nema potreba da razmisluvash za deckoto shto go sakash
...taka ispaga...

Член од
29 август 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Здраво дечки! Би сакал мала помош со мојот голем проблем. Се надевам дека голем дел од вас ќе успеат да ми помогнат со мислење, па да почнам. Пред две години случајно почнав да се гледам со една девојка. Од кога се запознавме ми кажа дека долго време сакала да ме запознае, но и било премногу срам. Ми кажа дека премногу и се допаѓам излегувавме заедно 2 месеци се гледавме секој ден, по цели денови разговаравме дали на мобилен или онлајн едноставно бевме неразделни. Се беше совршено се до еден ден кога едноставно прекина секоја наша врска од тогаш што ја имаше. Ме избриша од нејзиниот профил што и не е толку важно, едноставно се заборавивме. Престанавме да комуницираме. Но, дилемата кај мене е во тоа што кога и да се сретнеме у град таа едноставно не ме гледа како пријател туку тоа што го имавме како исто да е тука, кога се поздравуваме секогаш ме бакнува на уста постои нешто уште во нејзе. Сеа би сакал ваши мислења што би можел да биди проблемот затоа што и мене не ми е ништо јасно. Да не заборавам дека е единствена во мојот живот која ми значела нешто и сакам да ја вратам пак покрај мене. Форумџии пукајте

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Здраво дечки! Би сакал мала помош со мојот голем проблем. Се надевам дека голем дел од вас ќе успеат да ми помогнат со мислење, па да почнам. Пред две години случајно почнав да се гледам со една девојка. Од кога се запознавме ми кажа дека долго време сакала да ме запознае, но и било премногу срам. Ми кажа дека премногу и се допаѓам излегувавме заедно 2 месеци се гледавме секој ден, по цели денови разговаравме дали на мобилен или онлајн едноставно бевме неразделни. Се беше совршено се до еден ден кога едноставно прекина секоја наша врска од тогаш што ја имаше. Ме избриша од нејзиниот профил што и не е толку важно, едноставно се заборавивме. Престанавме да комуницираме. Но, дилемата кај мене е во тоа што кога и да се сретнеме у град таа едноставно не ме гледа како пријател туку тоа што го имавме како исто да е тука, кога се поздравуваме секогаш ме бакнува на уста постои нешто уште во нејзе. Сеа би сакал ваши мислења што би можел да биди проблемот затоа што и мене не ми е ништо јасно. Да не заборавам дека е единствена во мојот живот која ми значела нешто и сакам да ја вратам пак покрај мене. Форумџии пукајте
Не треба нас да не прашаш во што е проблемот, прашај ја неа

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Хмм убаво го кажа ова, но сепак очекував нешто друго која би можела да биде причината..
A зошто да чекаш да се сретнете во град? Поканија на кафе муабет. Чим сте разговарале за се и сешто извесен период, сигурно и сте се зближиле. Прашај ја каде исчезнала блискоста. Не очекувај некој од форумов да ти каже зошто се случило тоа, затоа што причини може да се 100000.Трк кај нејзе и решете го проблемот :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Таа очекува врска со тебе слеп ли си...Чека од тебе да и го кажеш тоа и да продолжите напред.А изгледа досега не си и го кажал и полека изгубила интерес.Затоа што си машко секогаш треба да и предложиш тоа што она го очекува од тебе,зашто девојката се срами да ти го каже тоа.Нема самодоверба во себе и искористи го тоа и биди директен ако бива,супер ако не продолжи напред.

Kajgana Shop

На врв Bottom