Фан Клуб: Интер

Оваа година да гледаат гзот да спасат па другата година ваљда ќе земат некое амбициозно детенце , уствари не едно повеќе, а овие сите за геријатрија се

И јас потполно ја имам истата желба како тебе моментално..абе каков латас онаа точи од А1 лајна да јади за мене....па со прашањата ќе го натерам Раниери да го замрази фудбалот!..страмота е ова што се случува моментално со Интер..го срамат дресот сите играчи и пред се значката што ја носат на средина како светски шампиони!
Играчите со ништо не го посрамотија дресот оваа сезона, прво беше Гасперини и неговиот 343 систем, сега е Раниери и неговиот лузерски менталитет кој го краси повеќе од 20 години како менаџер.

Со што го посрамотија дресот играчите ? На Мунтари можностите му се тие, тоа сите го знаеме, му рекол тренеров денес ќе играш и изигра ко што знае, тој му е капацитетот, нема бегање, Дејо има 33 години, не е више оној стариот, одамна не е, и тоа сите го знаеме, креативност и он нула моментално, да повлече напред нема шанса, го има изгубено и тој осет а на времето кај Манчини и во Лацио и во Интер и ко крило знаеше да игра и тоа добро го правеше, Камби и Занети ќе ги спомнам стриктно колку да ги вметнам во комбинаторика со другиве двајца бидејќи средината денес беше составена од овие играчи, инаку јас лично немам ништо против они да играат. Според годините, едниот 38, едниот 31, едниот 33 и Мунтари, не е битно он колку години има, Мунтари е.

Е сега кога имаш ваква средина што повеќе ? Реално, од старт сите го колневме составов и убеден сум дека повеќето од нас не беа изненадени од епилогот, знаеме ние ко фанови што може тимов да направи кога е во еден ваков никаков состав ко денешниот.

Убаво начекав на forzainter форумот, кај к*р се помладите денес да стартуваат, прво, одморени се, второ, поседуваат и квалитет и креативност ( ова и те како фалеше од старт ), и трето, желни се да се наметнат во тимот, ова се однесува и на Зарате и на Алварез и на Кастаињос.
Како е изводливо тим што мора да победи да извади таков мизерен состав што едвај нерешено ќе извади со моментален Вардар.

Не се за геретрија..уствари да беше тука членот Др.Менхетен ќе ти речеше за во логор се:pos:

Ја ќе ти кажам дека не се за во логор .
За овие е брат едно 12-13 педери и да ги дупат после секој тренинг и утакмица , мамето да им го расплачат .
Од каков тим еј за две години на кое дереџе дојдовме , 4 тренери сменивме м, може и овој ќе лета кај и да е .
Трансфери катастрофални , самодоверба тиња , желба ... желба нема
Едноставно немам зборови ...

За овие е брат едно 12-13 педери и да ги дупат после секој тренинг и утакмица , мамето да им го расплачат .
Од каков тим еј за две години на кое дереџе дојдовме , 4 тренери сменивме м, може и овој ќе лета кај и да е .
Слушај откако ќе ги издупат педерите можда ќе почнат добро да играат

Освен за Зарате, за него тоа е награда... :)

Слушај откако ќе ги издупат педерите можда ќе почнат добро да играат

Незнам дали ќе играат искрено а и кур ме боли кога они не се замараат и си зимаат секој први по неколку стотина илјади евра нема ни ја да кинам живци веќе
ВАЖНО да ги издупат да им ебам крвта

Па јас кога пишував за Камбиасо и Занети, бабами и дедоми некои членови како штрафценегер ме правеа на три и пол:D
Koga jas pisav pred pocetokot na sezonata za dedovcite u timot koj treba da se penzionirat kako Zaneti,cambiaso,Maicon,Stankovic,kivu i tn da ne gi nabrojuvam ti svesen si kakof referat mi napisa SYN za toa deka sum bil nenormalno glup i deka sum bil najgolem glupak sto sum zborel za niv taka tie znacele cel tim na inter bez niv ke sme bile nisto.Me napravi ne ti znam kakof radi toa sto rekov deka starive treba da se penzionirat a sega i toj gi napaga ne znam kade mu e logikata ali ok np pred pocetokot na sezonata za niv zboruvase se najubavo ama ae bese sto bese pomina ali sega mu se vrajkat kontra rabotite i dojde pak na moeto :)

Koga jas pisav pred pocetokot na sezonata za dedovcite u timot koj treba da se penzionirat kako Zaneti,cambiaso,Maicon,Stankovic,kivu i tn da ne gi nabrojuvam ti svesen si kakof referat mi napisa SYN za toa deka sum bil nenormalno glup i deka sum bil najgolem glupak sto sum zborel za niv taka tie znacele cel tim na inter bez niv ke sme bile nisto.Me napravi ne ti znam kakof radi toa sto rekov deka starive treba da se penzionirat a sega i toj gi napaga ne znam kade mu e logikata ali ok np pred pocetokot na sezonata za niv zboruvase se najubavo ama ae bese sto bese pomina ali sega mu se vrajkat kontra rabotite i dojde pak na moeto :)
Ај најди го тој мој пост те молам ...

Не измислувај ебате тролот глуп.

Тоа се однесуваше стриктно за Милито, не за Киву, Станкович и Камбијасо, не се прај од глуп-поглуп ти се молам.

п.с. Ти беше фраерот што му држеше лекции на Менхетен за Занети и навредите упатени на негова сметка btw, а од друга страна го вреѓаше Милито, на што дојде нашата дискусија, така да уште еднаш ќе ти кажам, не измислувај работи за да истераш некоја твоја глупа и малоумна филозофија на темава.

Ај најди го тој мој пост те молам ...

Не измислувај ебате тролот глуп.

Тоа се однесуваше стриктно за Милито, не за Киву, Станкович и Камбијасо, не се прај од глуп-поглуп ти се молам.

п.с. Ти беше фраерот што му држеше лекции на Менхетен за Занети и навредите упатени на негова сметка btw, а од друга страна го вреѓаше Милито, на што дојде нашата дискусија, така да уште еднаш ќе ти кажам, не измислувај работи за да истераш некоја твоја глупа и малоумна филозофија на темава.
Па кога ти напишав дека на милито дека му се кршат коските вече во истиот тој текст имаше за тоа дека и занети,маикон и камбиасо заедно со станкович да одат во пензија ај присети се добро и врти си некоја страна назад и терај мислења од Паззини па после пишувај

Па кога ти напишав дека на милито дека му се кршат коските вече во истиот тој текст имаше за тоа дека и занети,маикон и камбиасо заедно со станкович да одат во пензија ај присети се добро и врти си некоја страна назад и терај мислења од Паззини па после пишувај
Пак ќе ти кажам, оо глупане, каква врска имаат они со тоа што го пишував за Милито ? Размисли пред да истрескаш уште некоја глупост на темава ебате нискоинтелигентиот твор, дај прекини таа смрдлива реа да ја шириш на темава од 100тиот ник што го направи, преку кур си дојден ...

Денес Раниери имаше избор, место Дејо Алварез, место скапаниот Мунтари - Кастаињос, ја ли сум крив што он извади средина со -10 креативност ?

За мене годините не се никаков репер, 100 примери имаш во фудбалот каде постарите фудбалери се од голема корист за тимот, староста на одредени играчи денес НЕ беше причината за поразот, причината беше една единствена, Клаудио Раниери, само ептен си прост за да го сватиш тоа ебате абортираниот.

Дај откачи ми се ...

играчите не биле криви
како бе 3-5-2 не му чини 4-4-2 ист.. 4-2-3-1 исто
па тие ако беа толку јаки и со 5-1-4 немаше ова да се случува

играчите не биле криви
како бе 3-5-2 не му чини 4-4-2 ист.. 4-2-3-1 исто
па тие ако беа толку јаки и со 5-1-4 немаше ова да се случува
Па Мунтари кажи ми, може ли лево крило да игра ? Може ли Занети исто, десно крило да игра ?
Изборот паѓа на тренерот, он одлучува кој ќе игра и кој нема да игра, ја не одлучив да стартуваат со Мунтари, Дејо, Камби и Занети, он одлучи, креативноста се на се на овие кога ќе се собере ќе биде помала од онаа која ја има Ночерино у Милан.

Кај се видело со 0 креативност денес некој да игра, тоа и еден мочан Киево во денешно време не си го дозволува.

п.с. Снајдер и Цезар не беа земени за да не се ризикувало со нив, можел Раниери со Мунтари и Дејо да оди на победа. :tapp:

Пак ќе ти кажам, оо глупане, каква врска имаат они со тоа што го пишував за Милито ? Размисли пред да истрескаш уште некоја глупост на темава ебате нискоинтелигентиот твор, дај прекини таа смрдлива реа да ја шириш на темава од 100тиот ник што го направи, преку кур си дојден ...

Денес Раниери имаше избор, место Дејо Алварез, место скапаниот Мунтари - Кастаињос, ја ли сум крив што он извади средина со -10 креативност ?

За мене годините не се никаков репер, 100 примери имаш во фудбалот каде постарите фудбалери се од голема корист за тимот, староста на одредени играчи денес НЕ беше причината за поразот, причината беше една единствена, Клаудио Раниери, само ептен си прост за да го сватиш тоа ебате абортираниот.

Дај откачи ми се ...
Ептен си прост по се изгледа дека екипа со играчи кои над 80 % од екипата имат над 30 год освојуват титула во конкуренција на ЛШ еднаш на 100 год ние ја имавме таа среќа и рекордот го соборивмен а 45 год.А во тој пост дека што се каравме за милито имапе пишано и за кој да се пензионират ама по се изгледа ти си најголемио морон тука на форумот кој по се изгледа сите ги трпат твоите глупости ради тоа што неможат да те мајнат а изгледа од постовите го запомнуваш тоа што само ти се допага или само ти прилега тоа што ти смета и после што може да се искористи против тебе не го памниш.Па земи разврти ги овие страниве под 500 мислам таму се коментарите од Паззини па разгледи ги убаво што и како пишаше пошто мене ме мрзи да терам и да докажувам на некој си неписмен интелектуалец што го чита то што го занима биди поздравен и не ме замари со мабето........И ако го најдеш тој пост пиши ама пошто се избришани повеќето постови од пазини неверувам дека че го најдеш јаде сега скини ми се од главата имам попаметни раб од тебе биди позз од ТВОЈОТ МИЛИТО И ПЕНЗИОНЕРСКИОТ ТИМ НА ФК Млада надеж на чело со Милито :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom