Повели шефеАј честито победа и 3 бода. Конечно лесно да падни и Палермо. Клипче со голојте да постирате, не ја гледав утакмицата оти бев на ракомет.
Исто и јас се крстам во Робињо.Се надевам дека ќе ја раздвижи малку играта......
Не сакам збор да чујам за Сидорф ,чоекот ке извади од гомна со Чезена а и со другите.Еее млади деца како играат , а не Сидорф ќе ми ја глуши... Топ изиграа.. Само вака и кинеме, мада може уште некое засилување у Јануар и идеме на Лш![]()
Се слагам дека му е доста и него и на амбрузини паи на Гатузо и Инзаги тие си го одиграа своете но сепак се Легенди на клубот и не треба да се врегаат поготово не од верни навивачи на Милан.Во ваков состав + Монтоливо или Гансо, нема место за Сидорф доста му е на чоекот...
Доџите сад !!
![]()
Вакви утакмици си сакам, све готово во 60та и пола саат жога бонито и минути за најмладите.Распоредот до полусезона ни е многу полесен, така да може повеќе вакви моменти да имаме
Копачката на Златан со името и роденденот на син му, специјално издание!Што имаш на сликата не ми излага, а баш ме интересира !!
Ладно е кај нас уште од 9 Септември.Пред неполни 2 часа температурата беше -6 па се искачи на -3 со тоа што се очекува утре во попладневните часови температурата одново да стигне до -6 степени целзјусови.абе педери заш не казувате дека денес залади многу - 4 изгледа дека дојде зимава па да си купам јакна понеделник