Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да не знае некој на која програма ќе ја даваат Милан - бате ?

unledwlz.png

Треба и едно големо браво да им се каже на Абате и Аквилани за асистенциите.Едно 99% од тие 2 гола им припаѓаат токму на нив.

лелеле каква мизеија сите заврсија 0-0 освен Новара-Болонја.
донекаде ни одговара Првите ни бегаат 4 бода ..што знаци за 2-3 кола ке сме први....да не заборавивме дека од 6 кола имавме 5 дерби така да сеа доагаат полесни утакмици.

Да не знае некој на која програма ќе ја даваат Милан - бате ?
На СкајСпорт 4 кој има сателитска кој не здравје :)
http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=431
И со кој акл на Канал 5 Олимпијакос - Арсенал, Канал 5+ ќе ги даваат Шахтјор - Зенит а Милан не :mad:
--- надополнето: Oct 16, 2011 3:21 PM ---
Иначе имам од cabletel телевизија .. да не знаеш ја фаќа ли RAI 2 ?
Тражи тука и ќе видеш дали ја имаш :D
http://www.cabletel.com.mk/televizija.php?c=analogtv
--- надополнето: Oct 16, 2011 3:26 PM ---
лелеле каква мизеија сите заврсија 0-0 освен Новара-Болонја.
донекаде ни одговара Првите ни бегаат 4 бода ..што знаци за 2-3 кола ке сме први....да не заборавивме дека од 6 кола имавме 5 дерби така да сеа доагаат полесни утакмици.

Не е мизерија тоа е вистинската слика :)
Следно коло 22.10 12:30 супер термин пред ручок да ги напунат Лече за да не останат гладни :pos::pos::pos:

На СкајСпорт 4 кој има сателитска кој не здравје :)
http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=431
И со кој акл на Канал 5 Олимпијакос - Арсенал, Канал 5+ ќе ги даваат Шахтјор - Зенит а Милан не :mad:

Кој копилиња се овие од Канал5 човече. Истата грешка ја прат од лани, дават грчка екипа која игра дома :tapp: . Да ви ебам телевизијата. Одма да му ги вратат правата на МТВ(барем знат кои се убај утакмици) или пак Спортклуб нека ги откупи преносите.
--- надополнето: Oct 16, 2011 4:42 PM ---
Инаку интересна работа е табелата:
Милан
6 одиграни натпревари
2 победи
2 нерешени
2 порази
8:8 гол разлика и 8 бодови
:D

Не е за потценување Борисов, гледам во првенството добро играат, имаат солидни 9 бода предност пред второпласираниот а и непоразени се на последните 4 дуела на гости на европски натпреварувања.

Мислам дека Силва заслужи одмор без разлика што е ситна повредата а и искрено едвај чекам да заигра Мексес. Не знам колку е паметно Робињо да сврзе два меча едно по друго после повреда ама знам дека Боатенг ќе игра и ќе пружи свој максимум, одамна нема играно. : ) Сидорф не знам дали е спремен ако е сигурно игра, е сега ќе пишам со кој тим би сакал да почнеме па Алегри можеби ќе ме послуша кога ќе се логира подоцна да ја читне темата.

-------------------------- Абиати ----------------------------

Абате ---------Неста -------- Мексес ---------- Таиво

--------------------- Ван Бомел --------------------------

--------- Боатенг ---------------------- Сидорф --------

------------------------ Аквилани ----------------------

-------------- Касано ------------- Ибра -------------

ако загусти влага Робињо и им даваме мат во три потези : D

Не е за потценување Борисов, гледам во првенството добро играат, имаат солидни 9 бода предност пред второпласираниот а и непоразени се на последните 4 дуела на гости на европски натпреварувања.

Мислам дека Силва заслужи одмор без разлика што е ситна повредата а и искрено едвај чекам да заигра Мексес. Не знам колку е паметно Робињо да сврзе два меча едно по друго после повреда ама знам дека Боатенг ќе игра и ќе пружи свој максимум, одамна нема играно. : ) Сидорф не знам дали е спремен ако е сигурно игра, е сега ќе пишам со кој тим би сакал да почнеме па Алегри можеби ќе ме послуша кога ќе се логира подоцна да ја читне темата.

-------------------------- Абиати ----------------------------

Абате ---------Неста -------- Мексес ---------- Таиво

--------------------- Ван Бомел --------------------------

--------- Боатенг ---------------------- Сидорф --------

------------------------ Аквилани ----------------------

-------------- Касано ------------- Ибра -------------

ако загусти влага Робињо и им даваме мат во три потези : D
Сеа читам, Касано ќе бил одморен а изгледа ќе играле КПБ, Робињо и Ибра во нападот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom