Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ај честито победа и 3 бода. Конечно лесно да падни и Палермо :) . Клипче со голојте да постирате, не ја гледав утакмицата оти бев на ракомет.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.004
Поени од реакции
51.184
Доџите сад !!

Вакви утакмици си сакам, све готово во 60та и пола саат жога бонито и минути за најмладите.​
Распоредот до полусезона ни е многу полесен, така да може повеќе вакви моменти да имаме​

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
колку подобро игра милан без сидорф, а си робињо во тимот, плус и на аквилани треба да му се дава шанса си вреди човекот, јас сум презадоволен од него...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Еее млади деца како играат , а не Сидорф ќе ми ја глуши... Топ изиграа.. Само вака и кинеме, мада може уште некое засилување у Јануар и идеме на Лш :P

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Еее млади деца како играат , а не Сидорф ќе ми ја глуши... Топ изиграа.. Само вака и кинеме, мада може уште некое засилување у Јануар и идеме на Лш :P
Не сакам збор да чујам за Сидорф ,чоекот ке извади од гомна со Чезена а и со другите.
Јас ви гарантирам дека за оваа феноменална партија влијаеше и паузата од 2 недели...не мозе 35 годишен чоек да игра секој трети ден и да биде најјак поединец...тоа што Јуве белези некојси резултат се е тоа дека се фокусирани само во калчото и кур не ги боли за другото кој да игра кој да штеди кој е повреден и сл.
Иначе Тиаго е ОК и ке биде на линија со Бате борисов во среда

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Во ваков состав + Монтоливо или Гансо, нема место за Сидорф доста му е на чоекот...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Во ваков состав + Монтоливо или Гансо, нема место за Сидорф доста му е на чоекот...
Се слагам дека му е доста и него и на амбрузини паи на Гатузо и Инзаги тие си го одиграа своете но сепак се Легенди на клубот и не треба да се врегаат поготово не од верни навивачи на Милан.
Место нив добро е Монтоливо и ВДВ да дојде и да се вратат Меркел и Страсер догодина.
Мислам дека сртасер и Нонцерино добро ке се слагаат во средниот ред како деструктивци ако се знае дека Бомел се врака во Холандија

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Доџите сад !!

Вакви утакмици си сакам, све готово во 60та и пола саат жога бонито и минути за најмладите.​
Распоредот до полусезона ни е многу полесен, така да може повеќе вакви моменти да имаме​
Што имаш на сликата не ми излага, а баш ме интересира !! :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.004
Поени од реакции
51.184
Што имаш на сликата не ми излага, а баш ме интересира !! :)
Копачката на Златан со името и роденденот на син му, специјално издание! :D

Иначе Силва е добар и спремен е за Бате, не било ништо сериозно.

ps. Мислам дека дојде време со Бате да се проба еден од Мекцес и Таиво, а зошто да не и двајцата, не верувам дека Бате ќе можат да наштетат нешто посебно.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
абе педери заш не казувате дека денес залади многу - 4 изгледа дека дојде зимава па да си купам јакна понеделник

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
абе педери заш не казувате дека денес залади многу - 4 изгледа дека дојде зимава па да си купам јакна понеделник
Ладно е кај нас уште од 9 Септември.Пред неполни 2 часа температурата беше -6 па се искачи на -3 со тоа што се очекува утре во попладневните часови температурата одново да стигне до -6 степени целзјусови.

Емануелсон денес т.е вчера најмалце се виде на теренот.Јасно е дека влезе од клушата во моментите кога Милан веќе ја имаше обезбедено победата и не се замараше со напади но сепак ....
Браво за Аквилани за асистенцијата до Ночерино.
Малку ме нервираа со корнерите кога наместо да центрираат тие проигруваа.Ај што проигруваат проигруваат ама кога ќе видам дека Ибра оди да го проиграат ми се сере.Фактички Ибра што е 2м треба да им центрира на Робињо и Касано кој што заедно не се високи колку Ибра.

Kajgana Shop

На врв Bottom