Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Vo vrska ste so nekogo podolgo vreme i sakate vrskata da ja krenete na povisoko nivo odnosno na sakanata licnost da i predlozite brak,kako bi go storile toa ajde nekoja idea ;)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Другар ти е педофил.
Ништо страшно, можеш да го пријавиш во полиција.
Пичку матер и ја сум педофил. :) Ако плеснам девојка од 17 години, тоа ме прави педофил, а? Тогаш викајте ме Peddobear и ебете баби од 20 години :)

lunatik напиша:
24 na 18 ama znam za drugar sto ima 26 a odi so 17 god : nz kolku i god bi mozele tuka da bidat problem
Другар, шо ти е на тебе бе? Растен си у пештера? Шо си праел до 24 години, не си видел девојка до сеа? Како бе на 24 години прашуваш шо треба да праиш со неа? Да не нè ребриш малку нас овде?!

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Таман се спремав викендов за втора мајка да ја викнам на кафе, се разболе девојчево. Ебате среќата што ја имам ебате. :tapp: :icon_lol:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
чим е од клас играј си малце, закачај ја, мавај ја со хартии во коса на сред час, земи и го пенкалото кажи и нека си купи ново дека тоа тебе ти треба, начекај ја додека јаде доручек и кога ќе биде при крај земи и ја ужината кажи и ептен сум гладен, и изеди го, нека се изнервира малце нека ти ја врзи една остави ја, а претходно кажи им на другарите од страна да гледаат и да викаат кој се бие тај се воли, а следниот ден купи и некое добро јадење и дај и го, кажи и вчера стварно бев многу гладен и насмевни и се, а после терај спонтано
да надополнам
може да им рече на другарите од страна да му викаат "Кој се тепа тај се сака"

Член од
19 ноември 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Значи првин да пишам дека прашувам сериозно и дека не сакам со никој да се шегувам тука.
Се работи за тоа што сакаме со девојка ми нашата врска ја да дигнеме на повисок степен односно да имаме односи, јас сеуште не сум имал односи, исто и таа. Ме интересираат совети како да ја скинам а да не се искомплицира нешто, да пројде се у најдобар ред, значи постов е сериозен и не сакам сеирски пристап кон него.

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Значи првин да пишам дека прашувам сериозно и дека не сакам со никој да се шегувам тука.
Се работи за тоа што сакаме со девојка ми нашата врска ја да дигнеме на повисок степен односно да имаме односи, јас сеуште не сум имал односи, исто и таа. Ме интересираат совети како да ја скинам а да не се искомплицира нешто, да пројде се у најдобар ред, значи постов е сериозен и не сакам сеирски пристап кон него.
Seriozno prvo ti dva -tri konjaci isto i ona, i posle treba da si dojde sve po red ne mu se mnogu misli ednostavno zamizi i samo poleka ke ja boli na pocetokot ama ne se otkazuvaj isto stori go toa vo romanticna atmosfera bolkata ke se namali sekako stavi bel carsav obavezno tolku od mene samo treba tremata da se ubie nisto drugo veruvaj mi ne e nisto tesko ;) tolku od mojot sovet se nadevam deka ke ti pomogne

Phone_girl

Barbika
Член од
15 октомври 2011
Мислења
22
Поени од реакции
7
Zdravo na site jas sum nov clen pa taka ako pogresam na nekomu nesto odnapred se izvinuvam, sakam mojot problem da go spodelam so vas.
Se sluci pred nekolku godini(tri) togas odev vo sredna skola i bev cetvrta godina, imav decko ama seks so nego nemav,samo se drzevme za raka se baknuvavme i nisto posebno posle nekolku meseci raskinavme, togas zapoznav eden decko cisto slucajno mnogu mi se svigase a i se zasviga i na cimerka mi(samo da kazam jas ucev vo stip)no bidejki taa si imase decko se otkaza od nego a jas trebase da prezemam nekoja akcija :D se rasprasav po edni drugarki sto go znaat i mi rekoa deka nemal ni edna seriozna vrska se nesto po mesec dena a on imase veke 19 godini pa taka se razocarav malku, ponedelnik bese bevme kaj niv na gosti toj studirase vo stip i sedevme dvajcata nadvor koga toj me baci prvo sakav da go odbijam deka zenskar da ne me iskoristi za edna vecer ama nemav srce i bidna sto bidna taa vecer bese mnogu ubavo, cekav da dojde sabajleto da vidam dali ke me pobara, toj mi se javi sakase da izlezeme i taka se pocna imavme vrska bevme po cel den zaedno ni bese ubavo toj mnogu me sakas a isto i jas nego imase napraveno mnogu ubavi raboti za mene cel zivot ke gi pametam , problemite pocnaa posle godina dena(za taa godina retko se razdelivme) koga doznav deka bivsiot mi so toj sto nemav nisto se fatil so edno devojce sto me nervirase resiv da i se odmazdam i da otidam edna vecer so nego, se sluci taa vecer no togasniot decko dozna imase karanica ova ona no za nekoe cudo se smirivme bev presrekna zosto go sakav, no posle tri dena gi fativ so cimerkata vo krevet toj se smiril samo da mi se odmazi zosto go poniziv.
Veke pominaa tri godini jas uste go sakam samo da napomenam toj bese mnogu blizok so brat mi(imam postar brat) i brat mi uste mi prefrla za nego i koga i da fatam decko mi se kara :( i posle tri godini aj do nekade komuniciravme ama sega doznav deka zasakal druga i neke da slusne za mene sto da pravam znam deka nema sansi da go vratam sto mislite vie.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Zdravo na site jas sum nov clen pa taka ako pogresam na nekomu nesto odnapred se izvinuvam, sakam mojot problem da go spodelam so vas.
Se sluci pred nekolku godini(tri) togas odev vo sredna skola i bev cetvrta godina, imav decko ama seks so nego nemav,samo se drzevme za raka se baknuvavme i nisto posebno posle nekolku meseci raskinavme, togas zapoznav eden decko cisto slucajno mnogu mi se svigase a i se zasviga i na cimerka mi(samo da kazam jas ucev vo stip)no bidejki taa si imase decko se otkaza od nego a jas trebase da prezemam nekoja akcija :D se rasprasav po edni drugarki sto go znaat i mi rekoa deka nemal ni edna seriozna vrska se nesto po mesec dena a on imase veke 19 godini pa taka se razocarav malku, ponedelnik bese bevme kaj niv na gosti toj studirase vo stip i sedevme dvajcata nadvor koga toj me baci prvo sakav da go odbijam deka zenskar da ne me iskoristi za edna vecer ama nemav srce i bidna sto bidna taa vecer bese mnogu ubavo, cekav da dojde sabajleto da vidam dali ke me pobara, toj mi se javi sakase da izlezeme i taka se pocna imavme vrska bevme po cel den zaedno ni bese ubavo toj mnogu me sakas a isto i jas nego imase napraveno mnogu ubavi raboti za mene cel zivot ke gi pametam , problemite pocnaa posle godina dena(za taa godina retko se razdelivme) koga doznav deka bivsiot mi so toj sto nemav nisto se fatil so edno devojce sto me nervirase resiv da i se odmazdam i da otidam edna vecer so nego, se sluci taa vecer no togasniot decko dozna imase karanica ova ona no za nekoe cudo se smirivme bev presrekna zosto go sakav, no posle tri dena gi fativ so cimerkata vo krevet toj se smiril samo da mi se odmazi zosto go poniziv.
Veke pominaa tri godini jas uste go sakam samo da napomenam toj bese mnogu blizok so brat mi(imam postar brat) i brat mi uste mi prefrla za nego i koga i da fatam decko mi se kara :( i posle tri godini aj do nekade komuniciravme ama sega doznav deka zasakal druga i neke da slusne za mene sto da pravam znam deka nema sansi da go vratam sto mislite vie.
И тебе после 3 години ти текна да го вратиш? Нормално дека ќе засака друга, нема цел живот од земја да се треска

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Заборави го, и продолжи понатака, не барај нешто што веќе е завршено и минато. Се уште си млада а и there are plenty more fish in the sea ;)

Phone_girl

Barbika
Член од
15 октомври 2011
Мислења
22
Поени од реакции
7
Заборави го, и продолжи понатака, не барај нешто што веќе е завршено и минато. Се уште си млада а и there are plenty more fish in the sea ;)
Znaci posle tri godini nemozev da imam vrska kako sto treba se zavrsuvase za nekolku dena, a normalno deka ke prodolzam da ziveam sigurno nema da legnam i da umram :D

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Значи ти го сакаш тој последниот, не тој со кој си немала ништо? Најверојатно, после поминати 2-3 години, и ти и тој сте по малку сменети, т.е размислувате пологично, не се затрескувате кога не треба, ги гледате пореално работите (претпоставувам). Ако имаш контакт, пробај, комуницирај, другарски (ако тој нема никого), па што биде, нека биде, и така само ќе пробаш, ќе видиш дали хемии и физики ќе делуваат.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Не ми се верува за да се одмаздиш на некоја си таму си ја заеба врска. Сега сигурно 100 пати повеќе ја мрзиш, друг пат памет во глава девојче. Нормално дека нема да те чека толку време, што си ти принцеза од бајките ли. Совет, заборави го и ќари си нов

Phone_girl

Barbika
Член од
15 октомври 2011
Мислења
22
Поени од реакции
7
Значи ти го сакаш тој последниот, не тој со кој си немала ништо? Најверојатно, после поминати 2-3 години, и ти и тој сте по малку сменети, т.е размислувате пологично, не се затрескувате кога не треба, ги гледате пореално работите (претпоставувам). Ако имаш контакт, пробај, комуницирај, другарски (ако тој нема никого), па што биде, нека биде, и така само ќе пробаш, ќе видиш дали хемии и физики ќе делуваат.
Komunicirav do pred nekoe vreme na msn facebook inaku sme od razlicni gradovi i ne se gledame,a toj nema nikogo ama e zaljuben vo nekoe devojce i mozebi imase sansi da se smirime da ne bese taa :(

Kajgana Shop

На врв Bottom