Фан Клуб: Интер

Не забележав јас, татко ми кажа, Станковиќ се побунил кога го извадиле, вистина?

И ја тоа приметив, Раниери сакаше да го поздрави, овој фацата како да и ја ебеле жената, и мислам не му ја пружи раката.

Незнам дали некој спомна, Раниери играше класична 4-4-2 формација, со Мунтари и Занети ко крила, што повеќе ?

Треба нешто повеќе да се дискутира за мечов после ова ? На тие прашања од поназад, и ова нека му го постават, со кој памет форсира таков систем со вакви играчи ...
--- надополнето: Oct 15, 2011 6:21 PM ---
Не сакам да се мешам али само ќе речам да, немаше пенал али сепак заслужено победи Катанија цела утакмица напаѓаа и 2-3 чисти шанси пропуштија поточно Кастелаци ги одбрани тие тешки удари ...
Шансите ги имаа по пеналот, кога ги отворија Интер ко паштети, иначе до првиот гол ништо не направија, али да, заслужено победија, во секој случај тим кој игра со таков играчки кадар во средина не заслужува да победи, тоа е факт.

Не знам што не ви е јасно..гледајте позитивно на работите..ете со Лил кога ќе играме пишете си ја 1 и око да не ви трепни..со Јувентус за неколку кола кога играме на домашен терен 2 и на здравје парите..
Само јас не знам кој се поочајни моментално
1)Македонската фудбалска репрезентација
2)Интер
3)Арсенал

Тесна утакмица, немавме среќа, дадоа се од себе, ама Катанија не е за потценување. Игравме на тежок терен а и они имаат играчи како .............. Рихиути :D ( давам само општа форма на изјавите после натпревар)

Занети и Маикон добри, друго све катастрофа. Од Раниери до Пацини, одбраната и готвачот. Затоа остајте вие Мунтари, Нагатомо, кажете како ќе излеземе од зона за испаѓање :). Тоа е приоритет. Може да пробаме да смениме тренер:D

Значи на ова мислеше Нед Старк коа ги плашеше децата :D.
Изгледа Мунтари живее на другата страна на ѕидот.........

Ја не знам шо се нервирате, ко гледате дека и на играчиве преку кур му е дојдено од фудбал играње. Не играја фудбал овие...чалгаја топки.
Не знам оти, ама Алварез како појава ми е многу смешен, ко некое вервериче е во она рачинана :)

Најакот е то што ни играа со 3-5-2. А нешто прво што треба да се направи е тоа да се шитнат старциве и да се донесат млади сили..и така ке имаат од Јануари до Мај да се уходат на Италијанскиот фудбал.

Кога ви велев јас дека не е Бенитез крив........едноставно немате играчи. Мурињо го извади максиумот од нив. Ги исцеди како лимони и сега вас ви остана само горчливата корка. Вас сега ви требаат нови играчи пошто со овие ни Мурињо не ве спасува.Останете ми поздравени :coffee:

Искрено годинава не ни очекувам титула, барем да им се даде шанса на младите да играат, да стекнат искуство, здравје боже од другата сезона добар тренер,продавање на стариве играчи.

Искрено годинава не ни очекувам титула, барем да им се даде шанса на младите да играат, да стекнат искуство, здравје боже од другата сезона добар тренер,продавање на стариве играчи.
Ај да тибам чоеко :) Титула не очекувал. А бе овие некадарниве ни самите ЛИГА ЕВРОПА не очекува, ти се залета Титула :)

Нека се заинтересира Морати, и нека поднеси барање кај Платини да го возобноват Интертото, ако сака неговиот тим да му игра во Европа наредната година.

Ај да тибам чоеко :) Титула не очекувал. А бе овие некадарниве ни самите ЛИГА ЕВРОПА не очекува, ти се залета Титула :)
Искрено до пред мечов имав некоја надеж дека можеме, ама по крајот видов дека неможеме.

Па боље е и да не играат во Лига Европа, ако имаат шанси нека запнат за ЛШ, ако се создаде простор за тоа, ако не Лига Европа никако, боље една година без Европа отколку да играат во тоа шугаво натпреварување.

Ај прво да излезат од зона за испаѓање па после ќе идеме со муабетиве за тоа што ќе се дешава во иднина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom