Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cthulhu^, TheDude i Alek Stuki веќе потврдија дека им одговара вечерниот термин во четврток. Мислам и Кифла ќе биде ок така да не чекај, да не го загубиме терминот од многу колебање.

Гарант и нови ќе се јават штп ќе сакаат да играат така да земај го да не го испуштиме.

Јас ако некад не можам да играм а сте помалку од 12 ќе си платам 150 ден, нема да ве заебам :).

Tи уживај ти си капитен,ако неможеш да играш тогаш сигурно е голем проблем(сигурно не си можел да играш).Плус има деца кои ќе сакаат да играат па ќе те заменат ;)

Tи уживај ти си капитен,ако неможеш да играш тогаш сигурно е голем проблем(сигурно не си можел да играш).Плус има деца кои ќе сакаат да играат па ќе те заменат ;)

Не знаев дека сум капитен а мислам и моите поим немаат :icon_lol:. Немој вака ќе ги настрвиш против мене па ќе ме избркаат :D.

А ми се игра ептен, едвај чекам да играме на трева :).

Инаку и јас исто мислам стално ќе се најде некој да игра ако некој откаже :).

Не знаев дека сум капитен а мислам и моите поим немаат :icon_lol:. Немој вака ќе ги настрвиш против мене па ќе ме избркаат :D.

А ми се игра ептен, едвај чекам да играме на трева :).

Инаку и јас исто мислам стално ќе се најде некој да игра ако некој откаже :).

Тие губат не ти,ќе те земеме од кај нас!! :D

Тие губат не ти,ќе те земеме од кај нас!! :D

Да бе, ко у саботата на дождот коа се помешавме и Рашн Кид играше кај нас а Cthulhu^ од кај вас, збунка чиста :D.

Ај некад може ќе почнеме со трансфери па ќе фрчат фанти и пива на трансфер листа како плата :D.

За во четврток не ме рачунајте мене многу е касно во петок сум 1 смена + додека стигнам до дома...

Дечки, ако го земеме овој термин од 10:30, ќе има кај да седниме после утакмица?

Во 23 20 :D тешко дека ќе има ќе земеме од дома за пиење и пред сала xD

Пред сала у зима ќе се скочаниме ќе мора да најдеме место за седење, некое кафанче или кафич :).

Пред сала у зима ќе се скочаниме ќе мора да најдеме место за седење, некое кафанче или кафич :).

Во 00 30 тешко да има некој отворен а вака ќе се загрееме една,две,три чашки после и топло ќе ние :pos:

Абе како што гледам на она за гласање,кој стигне гласа.Мислам пола од јузерите не ни играа фудбал прошливе утакмици со нас,барем нека пишат овде нека се изјаснат дали се сигурни што како. Ако не нека се затвори тој топик пошто не е тоа гласање за, Кој ќе биде шампион:cautious:

Еј ај ставете анкета да гласаме кој ќе биде шампион на крај на сезона.:icon_lol: Нека биде активна анкетата неколку дена на пример.

Еј ај ставете анкета да гласаме кој ќе биде шампион на крај на сезона.:icon_lol: Нека биде активна анкетата неколку дена на пример.
Мала утеха...да видиш дека не беше до тебе таа грешка што ја напраи :D

Гледај голманов на Работнички што напраи..:icon_mrgr:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pV7tRQNxAxs

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom