Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Утре без Пике ќе играме најверојатно составот според мене вака би бил:
Валдес
Касерес
Маркес
Силвињо
Дани Алвеш
Чави
Јаја Туре
Иниеста
Меси
Ето
Хлеб.
Анри ке игра бе нема два натпревара по ред да седи на клупа.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Против Алмериа играше и против Билбао играше сега имал температура така да и на тренингот не се појавил и му треба малце одмор може да го замени Касерес:).

I

IBIZA SOUND

Гостин
pu be vidi maler so voa odbranbenite igraci
uste ne vrateni puyol i abidal pa i pike zamina sega,ali i kaseras dobar e na taa pozicija

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
pu be vidi maler so voa odbranbenite igraci
uste ne vrateni puyol i abidal pa i pike zamina sega,ali i kaseras dobar e na taa pozicija
Што се секираш бе со Малага играме и со младински состав ќе ги победиме до наредната ќе бидат сите тука

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Конечно!
Барса го задржува Ето:
Раководството на Барселона наскоро ќе започне преговори за продолжување на договорот со репрезентативецот на Камерун, Семјуел Ето.

Иако во текот на летото тој беше на прагот да си замине од клубот, но по барање на тренерот Жозеп Гвардиола тој остана на Ноу Камп и максимално возврати на укажаната доверба.

Според најавите Барселона на Ето е подготвена да му понуди договор до 2014 година и плата од девет милиони евра по сезона.

Камерунецот уште одамна најави дека нема да брза со потписот на понудениот договор и дека својата конечна одлука ќе ја соопшти на крајот од сезоната.

Во моментов за Ето заинтересирани се неколку клубови пред се Милан и Интер, а во трка се уште Челзи и Манчестер Сити.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А да не се надеваше некој друг тим дека Ето ќе си оди од Барса тој сам изјави дека ако си оди од Барса ќе си оди за 2-3 години и тоа во Мајорка бидејќи таму сака да ја заврши кариерата:vozbud:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
dobro e sto eto'o ke ostane

no son mi e Aguero da igra za nas

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Камерунскиот репрезентативец во дресот на Барселона, Семјуел Ето во интервју за една локална телевизиска станица потврди дека би сакал да остане на Ноу Камп и по истекот на договорот во 2010 година.

"Јасно е дека сакам да останам во Барселона, тука минав прекрасни години и успеав да стигнам до самиот врв. Среќен сум во Барселона и затоа немам причина да размислувам за заминување. Би сакал да го продолжам договорот на што е можно подолг период", изјави Ето.

На прашањето дали некогаш би прифатил понуда од Реал Мадрид, Ето одговори:

"Ако некогаш се случи да заминам од Барселона, следната дестинација во никој случај нема да биде Сантијаго Бернабе. Никогаш не би сакал да ги навредам навивачите на Барселона", заврши Ето.

Според неофицијалните информации Барселона на Ето е подготвена да му понуди договор до 2014 година со плата од девет милиони евра по сезона.
Па треба да му се понуди договор. Човекот стварно направи многу за Барса и треба да остане уште кај нас

leleeee na penal.com.mk pisuva deka pep go krade iguain od real
pa zosto mu e ovoj taslak vo barsa
Леле скраја да е. Стребно ни е тоа дрво.

Член од
17 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
2
Барселона мора сега да победуваат овие натпревари се додека не дојдат 6,7 кола дерби до дерби Почнувајќи со Севиља ако не се лажам па потоа Реал Мадрид,Виљареал,Валенсија итн..

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Барселона мора сега да победуваат овие натпревари се додека не дојдат 6,7 кола дерби до дерби Почнувајќи со Севиља ако не се лажам па потоа Реал Мадрид,Виљареал,Валенсија итн..
Пред Реал Мадрид и Виљареал играме со Валенсија

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
ajde neka se povtori istiot mesec za barca od minatata polusezona koga gi pobedi site tie teski natprevari i toa so samo eden gol primen a za iguain ako go zemat moze samo da gleda od tribinite drvo nevideno...

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Абе каков Игуаин поима нема од фудбал најгоелмиот анти-талент во фудбалот не дај боже само тој да дојде.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Тој пеп сонувал за игуаин и не е чудно во летниот прероден рок да го земе а исто и Игуаин има договор до 2009 година со Реал ако не се лажам не ни треба тоа дрво подобро Савиола од колку тој нај малер играч ми е.:toe:

К

*Каталонец*

Гостин
Тој пеп сонувал за игуаин и не е чудно во летниот прероден рок да го земе а исто и Игуаин има договор до 2009 година со Реал ако не се лажам не ни треба тоа дрво подобро Савиола од колку тој нај малер играч ми е.:toe:

Не бе нема шанси, сигурно кошмар му било тоа а не само обичен сон.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Дефинитивно Пике ќе одмара против Малага, Касерес на неговото место:smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop